Red Bull ar putea rata prima sesiune de teste din această iarnă

de Daniel Popescu
Vineri, 04.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Newey susţine că dezvoltarea noului monopost Red Bull pentru 2013 este în întârziere şi sugerează că echipa ar putea lipsi de la prima sesiune de teste din această iarnă.

Red Bull Racing ar putea fi marea absentă a primei sesiuni de teste din această iarnă, care va avea loc în perioada 5-8 februarie pe circuitul de la Jerez.

Directorul tehnic Adrian Newey afirmă că echipa are o misiune dificilă pentru a recupera timpul pierdut din cauza implicării în lupta pentru titlul mondial până în ultima cursă a anului trecut.

"Am introdus noi componente pe monopost până în penultima cursă. A fost dificil să introducem toate aceste noutăţi şi să dezvoltăm simultan următorul monopost. Sincer să fiu, această strategie a compromis mai mult decât am fi dorit intervalul de timp pentru dezvoltarea noului monopost. La momentul respectiv a fost decizia potrivită, pentru că ne-am îndeplinit obiectivul, dar înseamnă că în această iarnă sunt ocupaţi să recuperăm", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Red Bull a devenit matematic campioana constructorilor cu o etapă înainte de final, în timp ce Sebastian Vettel a cucerit titlul în cursa decisivă de la Interlagos cu un avans de numai trei puncte în faţa lui Fernando Alonso.

Până în prezent, Red Bull nu a dezvăluit data de lansare a noului monopost sau programul participare la sesiunile de teste, însă un anunţ oficial este aşteptat în scurt timp.

Via TheF1Times

Comentarii (4)

  • pierd mult daca rateaza sesiunea de la inceputul lui februarie. Daca nu ma insel in anul cand au mai facut-o (2010) la fel ca Mclaren (2011) atunci erau 4 sesiuni de teste. de iarna. Acum sunt doar 3. Daca sari peste 1 si ramai doar cu 8 zile de test, eu zic ca e putin... lasand la o parte toti inteligentii de pe acest site care ar spune ca mai bine finalizeaza targetul ce si l-au impus cei de la red bull cu stadiu masinii, oricum 8 zile prea putin.
    6 3
  • Costel
    E o smecherie strategica. Red Bull a mai recurs la aceasta metoda cu mult succes si in anii trecuti
    2 2
  • Nu cred ca nu vor participa la testele de la Jerez. Mai degraba pare o miscare de marketing. Sa mai spuna lumea cate ceva despre noi.
    8 4
  • GrosJan
    Si uite asa "inteligentul' McLaren, bla bla bla Mircea, nu se lasa din a posta prostii, chiar daca de-a lungul anilor ne-a aratat ca nu este capabil de a intelege cursele la care cica, se uita cu placere.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru