Red Bull concureaza cu noul deflector la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.05.2009
Sebastian Vettel a confirmat ca red Bull Racing va concura cu un nou tip de deflector la Marele Premiu al statului Monaco din acest weekend.

Red Bull Racing a anuntat spre finalul lunii aprilie ca intentioneaza sa introduca un nou tip de deflector pentru monopostul RB5 incepand cu Marele Premiu al statului Monaco.

Desi la vremea respectiva Adrian Newey, designerul-sef al echipei Red Bull, a marturisit ca noul deflector reprezinta o adevarata provocare, Sebastian Vettel a confirmat luni ca dispozitivul este pregatit pentru a-si face debutul in cursa din acest weekend.

Informatia a fost dezvaluita de in cadrul unui interviu acordat de pilotul german postului austriac de televiziune ORF, insa Vettel admite ca adevarata performanta a deflectorului va fi vizibila la Marele Premiu al Turciei din 7 iunie. "Dar daca deflectorul ne ajuta, atunci ne va ajuta si la Monaco", a explicat Vettel.

Via | F1-Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru