Red Bull: "Contractul lui Vettel pentru 2014 este sigur, nu există clauze"

de Daniel Popescu
Vineri, 26.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull susţine că Sebastian Vettel are un contract ferm pentru sezonul 2014, deşi anterior oficialii precizau că există anumite clauze de performanţă.

Presa internaţională a speculat recent că Sebastian Vettel va concura pentru Ferrari începând din sezonul 2014 şi că a semnat deja un precontract în acest sens.

Chiar dacă un parteneriat cu Frnando Alonso este puţin probabil, informaţia a căpătat valoare caurmare a faptului că oficialii Red Bull afirmau că actualul contract al germanului expira la finalul anului 2014, însă că ultimul an al înţelegerii va fi activat doar dacă sunt respectate anumite clauze de performanţă.

Urmareste Automarket
Consultantul Helmut Marko a revenit însă asupra acestor declaraţii şi afirmă că nu există nicio clauză în contractul lui Vettel, excluzând astfel o posibilă plecare a dublului campion mondial înainte de expirarea contractului.
"Trebuie să-i dezamăgesc pe cei de la Ferrari şi pe toţi ceilalţi. Vettel are un contract anti-glonţ cu noi până în 2014. Nu există şi nu au existat niciodată clauze", a declarat el.

Informaţia este susţinută şi de şeful Christian Horner, care afirmă că nu există nicio îndoială cu privire la respectarea actualului contract până în 2014 inclusiv. "Sunt multe speculaţii. Vettel este foarte fericit acolo unde este. Va fi aici în 2014, nu exista niciun dubiu", a explicat el.

Via GPUpdate, Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru