Red Bull desfiinteaza postul de director tehnic

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.07.2009
Adrian Newey a dezvaluit ca atributiile fostului director tehnic Geoff Willis vor fi preluate de alte 4-5 departamente, astfel ca aceasta functie nu va mai exista in cadrul echipei Red Bull.

Adrian Newey, seful departamentului tehnic al celor de la Red Bull, a confirmat ca Geoff Willis, fostul director tehnic al echipei, nu va fi inlocuit de nicio alta persoana in structura tehnica.

In schimb, responsabilitatile sale vor fi preluate de sefii altor patru sau cinci departamente, misiunea acestora urmand astfel sa capete o amploare mai mare.

"Avem patru sau cinci sefi la nivelul inferior de conducere si ne asteptam ca acestia sa preia mai multe responsabiliti pentru departamentele lor si sa le conduca intr-un mod care sa nu necesite un singur director tehnic", a explicat Newey noua organigrama a echipei Red Bull Racing.

In acest context, se anticipeaza ca departamentul de design condus de Rob Marshall si cel de aerodinamica condus de Peter Prodromou vor prelua o parte dintre responsabilitatile lui Willis.

Schimbarea conducerii tehnice a reprezentat o surpriza in lumea Formulei 1, intrucat Red Bull se afla la cel mai bun sezon din scurta sa istorie si are sanse reale sa cucereasca titlul mondial.

Via | Autosport

Taguri: Newey, Red Bull

Comentarii (1)

  • @all
    cine stie unde pot vedea antrenamente 3?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru