Red Bull dezvoltă "lucruri bune" pentru monopostul RB7

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.04.2011
Red Bull Racing a confirmat că pregăteşte o serie de îmbunătăţiri pentru monopostul RB7, însă echipa nu a dezvăluit componentele care vor beneficia de upgrade-uri.

Echipele pregătesc în mod tradiţional update-uri semnificative pentru prima cursă europeană a sezonului, iar Marele Premiu al Turciei din acest an nu face nici el excepţie.

De regulă, echipele anunţă în prealabil natura update-urilor pe care le vor aduce, însă Red Bull Racing face excepţie de la această regulă. La fel ca şi până acum, şeful Christian Horner ezită să intre în detalii când vine vorba despre îmbunatăţirile de care va beneficia monopostul RB7 în următoarea perioadă şi preferă să răspundă enigmatic la întrebările jurnaliştilor.

"A fost un start pozitiv de an şi avem câteva lucruri bune pe 'ţeavă' la revenirea în Europa. Nu putem sta deoparte pentru că ştim că McLaren va continua să forţeze. Nici pe Ferrari nu îi putem subestima. Aşa cum am văzut şi în cazul Mercedes, sunt puternici în diferite stagii ale cursei. Se pare că au probleme cu carburantul în ultima parte a cursei, dar Nico Rosberg a fost un luptător adevărat în unele părţi ale cursei (n.r - din China)", a declarat britanicul.

Red Bull Racing deţine în continuare cel mai rapid monopost pe un singur tur de pistă, însă McLaren a reuşit să oprească dominaţia austriecilor în Marele premiu al Chinei printr-o victorie obţinută de Lewis Hamilton datorită unei strategii bune în privinţa pneurilor.

Via | F1Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru