Red Bull Formula Face: Joc online de Formula 1 cu control facial

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.09.2011
Red Bull a lansat un joc online de Formula 1 în care controlezi maşinile doar prin mimica feţei. Ai nevoie doar de o conexiune la internet şi o cameră web.

Red Bull a lansat luni primul joc de curse care poate fi accesat doar pe internet şi care se controlează exclusiv prin control facial.

Tot ce trebuie să faci pentru a te juca Red Bull Formula Face este să conectezi o cameră web la joc, să-ţi alegi personajul preferat şi să-l personalizezi cu propria ta fotografie. Ulterior, alegi maşina de Formula 1, NASCAR sau raliu cu care vrei să concurezi şi te poziţionezi pe grila de start.

Pentru a manevra maşina pe circuit trebuie doar să înclini capul către stânga sau dreapta, iar dacă clipeşti beneficiezi de turboboost. Obiectivul jocului este să acumulezi cât mai multe puncte în funcţie de stilul tău de pilotaj, iar pentru a-ţi învinge rivalii poţi apela şi la diverse facilitaţi extra care îţi oferă o viteză mai mare (o aripă) sau îi încetinesc pe adversari (lipiciul şi foarfecele îi opresc). La final, poţi distribui prietenilor tăi din reţeaua de socializare Facebook fotografiile cu expresiile feţei tale în joc.

"Pentru prima dată, poţi să controlezi un joc fără aparatură specială ca o consolă sau un controller.

Tot ce îţi trebuie e faţa ta şi gesturi normale, totul fiind legat de social networking", a declarat Stefan Becker de la compania Buzzin Monkey, care a dezvoltat jocul pentru Red Bull.

Red Bull Formula Face a fost deja încercat de Sebastian Vettel şi poate fi accesat la această adresă. Pentru a-l juca, ai nevoie de plug-in-ul Adobe Shockwave.

Via | Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru