Red Bull, în "mică întârziere" cu dezvoltarea monopostului pentru 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner susţine că Red Bull este în "mică întârziere" cu dezvoltarea monopostului pentru anul viitor din cauza accentului pus pe câştigarea titlurilor în 2012.

Echipele de Formula 1 mai au la dispoziţie mai puţin de două luni pentru a finaliza versiunile preliminare ale monoposturilor pentru anul viitor, în condiţiile în care prima sesiune de teste va avea loc la începutul lunii februarie.

Red Bull Racing afirmă însă prin vocea şefului Christian Horner că este "puţin în întârziere" cu dezvoltarea monopostului, lucru surprinzător în condiţiile în care echipa austriacă este recunoscută pentru resursele financiare de care dispune.

Directorul tehnic Adrian Newey nu a confirmat informaţiile, însă a explicat că până la finalul lunii noiembrie echipa s-a concentrat pe dezvoltarea monopostului din acest an pentru a putea câştiga cele două titluri mondiale.

Urmareste Automarket
"2012 a fost cel mai greu sezon în care am fost implicat.
În 2010 am avut un monopost rapid, poate nu complet fiabil, dar foarte bun. Anul trecut, monopostul a fost rapid şi fiabil. În acest an am avut uneori un monopost foarte bun şi alteriori un monopost fiabil, dar nu l-am înţeles întotdeauna, iar asta a fost frustrant la început. Cea mai mare schimbare a fost sistemul de evacuare care a fost dezvoltat timp de doi ani, pentru că apoi să începem brusc de la zero"
, a precizat britanicul.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru