Red Bull, îngrijorată de ritmul modest pe un singur tur de circuit

de Daniel Popescu
Vineri, 24.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Mark Webber au tras un semnal de alarmă cu privire la ritmul de calificări al monopostului Red Bull pe circuitul de la Monaco.

Esential 5 este cea mai buna pozitie ocupata de Red Bull in antrenamentele de joi de la Monaco
Red Bull Racing nu a reuşit să impresioneze în primele două sesiuni de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al statului Monaco, cel mai bun rezultat fiind un loc cinci obţinut de Mark Webber.

Chiar dacă în mod obişnuit campioana mondială îşi ascunde adevărata formă în acest stadiu al unui Grand Prix, Sebastian Vettel avertizează că monopostul RB9 este lent în ritm de calificări.

"Am dori să fim un pic mai competitivi în configuraţia cu puţin carburant, aşa că trebuie să încercăm să găsim timp. Stintul meu pe pneuri supersoft a fost foarte slab şi trebuie să înţelegem de ce. Nu am fost capabil să îmbunătăţim. După aceea am parcurs un stint lung cu supersoft-uri şi a părut să fie ok", a declarat triplul campion mondial.

Stintul meu pe pneuri supersoft a fost foarte slab.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
La rândul său, Webber nu este mulţumit de prestaţia monopostului RB9 şi a dat un răspuns mai puţin caracteristic atunci când a fost întrebat dacă ar fi putut obţine un timp apropiat de cel al liderului Rosberg.

"Dacă am fi putut, am fi făcut asta, dar vom vedea cum vor decurge lucrurile.

Nici anul trecut nu am fost în 'fereastra' potrivită aici până în ultimul meu tur din Q3, aşa că trebuie să redescoperim asta dacă pot şi să fim în frunte, pentru că acolo trebuie să fii pe un circuit precum Monaco", a precizat australianul. 

Comentarii (1)

  • Sper sa ramana in Q2 ....
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru