Red Bull: "McLaren aplică tactici de distrage a atenţiei"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 05.04.2011
Christian Horner susţine că McLaren aplică tactici de distragere a atenţiei pentru a provoca greşeli din partea celor de la Red Bull.

Victoria obţinută de Red Bull în Marele Premiu al Australiei i-a deranjat atât de mult pe rivalii de la McLaren, încât aceştia au apelat la tactici de distragere a atenţiei.

Aceasta este opinia lui Christian Horner, şeful Red Bull Racing, care a făcut referire la declaraţiile lui Lewis Hamilton privitoare la faptul că actuala campioană mondială este doar un producător de băuturi energizante, şi nu un constructor în devaratul sens al cuvântului.

"Când eşti în top întotdeauna vei fi luat la ţintă. Vettel este cel mai tânăr campion mondial din istorie, o mantie pe care i-a luat-o lui Hamilton. Amândoi sunt foarte talentaţi şi jocurile de cuvinte intre piloţi şi echipe sunt inevitabile. Face parte din această afacere şi când eşti în frunte atenţia se concentrează inevitabil pe tine, indiferent că este vorba despre aripa fată sau despre orice altceva. Este o tactică de distragere pe care o găsim foarte flatantă", a precizat britanicul pentru publicaţia Daily Telegraph.

Potenţiala sosire a lui Hamilton la Red Bull în 2012 sau 2013 a fost punctul de atracţie al ultimelor săptămâni.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (3)

  • " ... tactici de distrageRE a atentiei" Cu totii gresim, no problem ! :-)
    7 2
  • @ Daniel Popescu
    Din cate stiu eu Hamilton a facut observatia ca RedBull e doar o bautura cu ceva zile inainte de victoria lui Vettel.

    Hamilton a facut observatia respectiva ca urmare a unei afirmatii de a lui Horner ca nu e interesat in Hamilton.
    Ulterior, acum cateva zile, Marko a zis ca nu ar ignora o persoana ca Hamilton ca posibil pilot. Apoi tot RedBull a revenit sa zica ca Hamilton nu s-ar potrivi cu Vettel.

    Este putina paranoia de la Horner. Este ca si o persoana care vorbeste singura si apoi se intriga si singura.

    De altfel Lewis nu ii bavar ca si Webber sau altii in declaratii ca sa fie considerat manipulator sau ca are interese.

    McLaren si toate echipele de altfel se uita la ce Newey a facut si cum multe pot fi la limita legalului incep sa vorbeasca.
    McLaren nu a fost singura voce, asa ca nu este nici o tactica.

    Horner invoca o tactica exterioara ce vrea sa faca mind games pentru ca ei au probleme care se pot activa foarte usor cu Webber.

    Atunci cand zici ca vine Hamilton... si tu il ai pe Mark sub contract... incepi sau incerci sa scoti starea de presiune pe cat posibil explicando cu fenomene exterioare echipei RB.
    11 6
  • simona
    oricum Hamilton e varza, are noroc cu masina ca altfel............!
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru