Red Bull minimalizează problemele de fiabilitate din teste

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.03.2012
Christian Horner susţine că nu există motive de îngrijorare cu privire la fiabilitatea noului monopost Red Bull şi insistă că situaţia este mult mai bună decât în urmă cu 12 luni.

Red Bull Racing a terminat testele de iarnă pe ultima poziţie în urma unor defecţiuni tehnice la cutia de viteze a monopostului care l-au împiedicat pe Sebastian Vettel să evalueze noile update-uri introduse pe RB8.

Totuşi, şeful Christian Horner susţine că Red Bull poate fi mulţumită de modul în care au decurs pregătirile de iarnă şi oferă ca exemplu testele de la începutul anului trecut, când campioana mondială a întâmpinat numeroase deficienţe în utilizarea tehnologiei KERS.

"A fost o iarnă bună şi am forţat pe parcursul testelor. Am bifat aproape toate căsuţele şi acesta este cel mai important lucru datorită modului în care sunt construite testele. Îţi speli rufele în public în multe ocazii. Cred că a fost constructiv. Dacă ne uităm la situaţia de acum 12 luni când am avut numeroase probleme cu KERS, cred că a fost o perioadă pozitivă de teste. Anul trecut a fost mai dificil, deoarece KERS a fost o problemă şi nu l-am utilizat la prima cursă, dar acum, după 12 luni, KERS abia a fost menţionat", a declarat britanicul.

Totuşi, Horner a evitat să speculeze cu privire la numele echipei care va triumfa în cursa de debut a sezonului de la Melbourne, considerând că testele nu sunt relevante din acest punct de vedere.

"Pe hârtie am dominat anul trecut, dar lupta a fost strânsă în mai multe ocazii, inclusiv în prima cursă cu McLaren.

Aşa că este dificil de spus. Până când nu mergem la prima cursă va fi imposibil de spus cine unde este. Sperăm să fim competitivi şi cred că ambii piloţi sunt în formă bună, dar nu-i poţi subestima pe cei de la Ferrari, McLaren şi Mercedes", a încheiat el.

Via | Autosport

Taguri: Horner, Red Bull, teste

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru