Red Bull: "Noul RB5 va arata diferit de masinile rivalilor"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Red Bull Racing sustine ca noul monopost al echipei pentru sezonul 2009 va avea un aspect diferit in comparatie cu masinile celorlalte echipe.

Red Bull Racing pregateste intens lansarea noului monopost pentru sezonul 2009, evenimentul urmand sa aiba loc luni, 9 februarie.

Regulamentul tehnic pentru acest an a fost schimbat radical din punct de vedere aerodinamic, motiv pentru care lansarile celorlalte monoposturi au acaparat atentia intregii comunitati F1.

Chiar daca exista cateva repere comune in toate monoposturuile prezentate antirior, cum ar fi o aripa spate mult mai mica si mai inalta si o aripa fata mult mai lata, oficialii echipei Red Bull sustin ca noul RB5 va fi foarte diferit de masinile rivalilor.

"Masina noastra va rata diferit de majoritatea celorlalte monoposturi care au fost prezentate pana acum. Suntem destul de increzatori (n.r - ca putem obtine performante bune)", a explicat Helmut Marko, consilierul Red Bull, pentru agentia de presa APA.

Taguri: Red Bull, monopost

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru