Red Bull: "Nu am rulat niciodată în regim de calificări în teste"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.03.2012
Christian Horner a lansat un avertisment la adresa rivalilor după ce a anunţat că Red Bull nu a concurat niciodată în regim de calificări în teste sau în antrenamentele din Australia.

Red Bull Racing este considerată principala favorită la victorie în Marele Premiu al Australiei, cu un avans minim în faţa rivalilor de la McLaren.

În condiţiile în care depăşirile sunt relativ dificile la Melbourne, un punct cheie va fi reprezentat de rezultatele din calificări, iar Christian Horner, şeful Red Bull Racing, a avertizat că echipa austriacă nu şi-a arătat încă potenţialul în această privinţă. Astfel, britanicul a sugerat că monopostul Red Bull s-ar putea dovedi la fel de dominant în calificări ca şi anul trecut.

Întrebat cum vede performanţele rivalilor după antrenamente, britanicul a precizat: "Nu am nicio idee despre Mercedes, dar au câţiva oameni foarte capabili. Sincer, până sâmbătă după-amiază nu vom şti. Se pare că au făcut un pas înainte, cei de la Lotus par să fi făcut un pas înainte, McLaren pare într-o formă grozavă şi sperăm ca şi noi să fim competitivi. Dar cred că numai mâine după-amiază vom vedea unde suntem, şi atunci va fi pentru prima oară când vom scoate carburantul din rezervor în această iarnă".

Între timp, Sebastian Vettel nu şi-a ascuns dezamăgirea pentru unele mici probleme întâmpinate dimineaţa şi speră ca mecanicii să remedieze monopostul până la ora calificărilor de sâmbătă.

"Poate că nu am obţinut tot ce aveam nevoie, dar putem fi mulţumiţi.

"Dimineaţa nu a fost prea bună, nu am fost deloc mulţumit în monopost. După-amiază a fost ceva mai bine, dar din cauza condiţiilor a fost dificil să parcurgem multe tururi. Este la fel pentru toată lumea. Puţinul timp pe care l-am avut după-amiază a fost în regulă. Depinde de noi să găsim echilibrul şi să înţelegem mai mult monopostul în aceste condiţii pe acest circuit şi sper să fim mai rapizi sâmbătă. Important este să facem un pas înainte pe parcursul nopţii. Timpul petrecut pe circuit este important când monopostul este încă tânăr", a precizat el.

Via | SkySports | Red Bull

Comentarii (2)

  • Atat astia cat si ferrari parca au vazut alte teste. Ferrari spune de R&B ca sunt mai rapizi desi in calificari au stat mai prost ca ei, R&B spun de Mclaren ca sunt intr-o forma buna dar au fost sub ei si Ferrari . Nu ii inteleg, probabil au ei niste chestii din care isi dau seama cand o echipa a fortat sau nu.
    0 2
  • depasiri dificile ?
    poate pana acum ... weekendu asta vor fi depasiri in special pe a 2a zona drs !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru