Red Bull nu-l va lăsa pe şeful de aerodinamică la McLaren înainte de expirarea contractului

de Daniel Popescu
Marti, 15.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull a exclus posibilitatea de a-l lăsa pe şeful de aerodinamică Peter Prodromou să plece la McLaren înainte de expirarea contractului la sfârşitul sezonului 2014.

Esential 2015 este anul din care Peter Prodromou va putea colabora cu McLaren
McLaren a confirmat cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei că a obţinut semnătura lui Peter Prodromou (foto, stanga), şeful departamentului de aerodinamică al echipei Red Bull Racing.

Contractul britanicului cu Red Bull expiră la sfârşitul sezonului 2014, iar McLaren afirmă că negociază cu tripla campioană mondială posibilitatea ca Prodromou să-şi rezilieze înţelegerea pentru a sosi la echipă înainte de 2015.

Cu toate acestea, Christian Horner, şeful Red Bull, susţine că nu există nicio intenţie de a-l lăsa pe Prodromou să plece înainte de expirarea contractului.

Prodromou va fi alături de echipă până la sfârşitul înţelegerii actuale.

Christian Horner
Sef Red Bull
"Prodromou este un membru valoros al echipei. Contribuţia lui este importantă. Contintul oricărui contract este confidenţial, dar durata contractului este destul de lungă.
Cu siguranţă nu ne grăbim să-i dăm drumul devreme şi va fi alături de echipă până la sfârşitul înţelegerii actuale"
, a declarat britanicul.

În acest context, McLaren a confirmat prin vocea şefului Martin Whitmarsh că nu are altă opţiune decât să aştepte sezonul 2015 pentru a putea colabora cu Prodromou.

"Are un contract, dar în viitor va lucra pentru noi. În prezent este angajat de Red Bull şi trebuie să respectăm asta. Acesta este motivul pentru care nu vorbim despre timp sau despre orice altceva. Cei de la Red Bull trebuie să discute. Nu stă în puterile mele", a precizat britanicul.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Pai normal ca il va lasa sa plece dupa incheierea contractului, pentru ca de la anu nu mai conteaza partea de dezvoltare in aerodinamica.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru