Red Bull: "Nu suntem in criza in privinta fiabilitatii"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.03.2010
Red Bull Racing sustine ca nu a intrat in panica dupa ce echipa a ratat doua victorii in debutul sezonului din cauza unor probleme tehnice.

Red Bull Racing a demonstrat in primele doua curse ale sezonului ca detine cel mai performant monopost, insa problemele de fiabilitate l-au impiedicat sa valorice potentialul lui RB6 in doua victorii.

Germanul a terminat doar pe locul 4 in Bahrain din cauza unei defectiuni la una dintre bujiile motorului, iar in Australia a abdonat dupa ce o piulita s-a desprins de pneul stanga-fata. In ciuda acestor probleme, Red Bull sustine ca nu a intrat in panica in ceea ce priveste fiabilitatea monopostului.

"Nu suntem in panica, este un sezon lung. Stim ca avem un monopost rapid. Am avut doua pole position-uri si ar fi trebuit sa avem 50 de puncte, dar Vettel are doar 12. Plecam de aici cu incredere ca avem un monopost foarte rapid si vom munci din greu indiferent care este problema tehnica. Vom fi mai puternici peste o saptamana", a declarat Christian Horner, seful echipei Red Bull.

Britanicul in varsta de numai 36 de ani considera ca Red Bull nu va mai avea parte de astfel de defectiuni tehnice in viitorul apropiat.

"Nu cred ca am mai avut vreodata o astfel de problema.

Mai intai trebuie sa o intelegem. Pit stop-ul a fost executat corect, iar celelalte echipe vor avea alte probleme in diferite etape ale sezonului. Nu a existat niciun pilot care sa domine, monopostul dominant a fost al nostru si este important ca in cursa urmatoare sa castigam multe puncte", a adaugat el.

Urmatoarea cursa de Formula 1 va avea loc la finalul acestei saptamamni in Malaezia, pe circuitul de la Sepang.

Via | Autosport

Taguri: Horner, Red Bull

Comentarii (3)

  • vorbe
    daca si cu parca se plimbau ..in barca ar fi trebuit sa avem 50 de puncte:)) pacat de vettel
    11 0
  • coman norbert
    pacat de Schumi
    a avut un start fenomenal, priviti inregistrarea a urcat ceva pozitii, dar trebuia sa fie ceva ca voi sa urlati ca nu mai stie conduce.
    Priviti inregistrarea sa vedeti startul unui campion. De nu era accidentul...
    Ieri nu Schumacher a fost slab, nu a avut noroc, si mai erau si cei care au provocat un accident pe pista.
    Cu masina stricata, 3 opriri la boxe, locul 10.
    Este bine.
    8 2
  • Vettel
    Faibilitatea este o problema mare pentru RedBull iar afirmatiile lipsa crizei in acest sens e contrazisa de evenimentele din intreg sezonul 2009 si inceputul 2010. Vettel merita victorii anul asta. Iar in ceea ce priveste campionatul, in continuare este o lupta deschisa urmand sa avem o idee mai clara asupra favoritelor la titlu dupa Monaco.

    Schumacher: Schumacher daca nu va beneficia de un material tehnic conform stilului lui de pilotaj nu va arata prea multe iar Mercedes au mult de lucru in acest sens. Pe cat de buna a fost masina Brawn anul trecut pe atat de defectuoasa este cea de anul asta.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru