Red Bull nu va avea echipă separată pentru dezvoltarea monopostului din 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 08.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner a dezvăluit că Red Bull Racing nu va opta pentru două echipe de design pentru dezvoltarea monopostului din acest an şi pentru cel din 2014.

Schimbarea radicală a regulamentului tehnic pentru sezonul 2014 a determinat Scuderia Ferrari să mizeze pe două echipe de design: una se va ocupa de dezvoltarea monopostului pe parcursul acestui sezon, în timp ce a doua se va concentra pe pregătirea monopostului pentru anul viitor.

Deşi această strategie este tentantă pentru echipele de top, Red Bull Racing a anunţat prin vocea şefului Christian Horner că nu se pune problema înfiinţării unei noi echipe de design în cadrul echipei.

"Nu avem resurse atât de mari. Este vorba despre echilibrarea resurselor între 2013 şi provocarea reprezentată de 2014, când monopostul va fi semnificativ diferit datorită marilor schimbări de regulament. Aceasta este una dintre marile provocări ale sezonului, să gestionăm ambele dezvoltări", a declarat britanicul în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Urmareste Automarket
Red Bull Racing a câştigat titlurile mondiale la piloţi şi constructori în ultimii trei ani, însă Horner crede că rivalii sunt sub o presiune mai mare să obţină performante.

"Sigur că există teama (n.r - de a pierde titlurile).

Dar pe de altă parte am obţinut aceste şase titluri şi depinde de ceilalţi să ridice ştacheta. Nimeni nu ne poate lua ceea ce am obţinut: 34 de victorii, trei titluri la constructori şi trei titluri la piloţilor. Aceste performanţe sunt în cărţile de recorduri", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (2)

  • sa ne inghititi !
    Sunteti in cartile recordurilor la trisori si pupinkuristi plangaciosi la curtea lui Bernie,asta sunteti !
    5 8
  • Dagoth Ur
    daca RBR sunt atat de jalnici,cum le-au dat smardoiala Ferrariului,nu o data ,nu de doua ori ci DE 3 ORI LA RAND!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru