Red Bull nu va folosi noul sistem de ventilaţie în Canada

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.06.2010
Red Bull Racing nu va introduce noul sistem de ventilaţie F-duct în Canada, acesta urmând să fie utilizat în Marele Premiu al Europei.

Red Bull Racing a evaluat în prima sesiune de antrenamente libere din Turcia noul sistem de ventilaţie F-duct, însă rezultatele nu au fost cele scontate. Din această cauză, echipa austriacă a renunţat la utilizarea sistemului în cursa de duminică, anticipându-se revenirea acestuia pe circuit în Canada.

Totuşi, chiar dacă circuitul de la Montreal se pretează foarte bine acestei tehnologii prin prisma unei linii drepte foarte lungi, Red Bull va amâna următoarea testare pentru Valencia, întrucât nu are timp să finalizeze dezvoltarea în următoarele două săptămâni.

"Noul sistem nu a funcţionat perfect. Prin urmare, vom continua să îl dezvoltăm şi îl vom introduce din nou la Valencia", a declarat Helmut Marko, consilierul echipei Red Bull, pentru o televiziune din Austria.

Marele Premiu al Europei se va desfăşura pe circuitul stradal din Valencia la sfârşitul lunii iunie. Pe de altă parte, Marko susţine că Mark Webber va semna în următoarele zile un nou contract pe un sezon cu Red Bull Racing, în ciuda criticilor pe că i le-a adus pentru incidentul în care a fost implicat cu Sebastian Vettel în Turcia.

"Aş spune că, mai mult sau mai puţin, continuarea cooperării cu Webber este o formalitate care va fi finalizata în următoarele zile", a adăugat austriacul.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • Webber
    Webber merita sa fie campion dc are un arcurs corect ca si pana aqm ..despte v ..pacat il credeam mai cerebral
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru