Red Bull: "Nu vom avea o cursă uşoară în Ungaria"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 01.08.2010
Red Bull Racing susţine că nu se aşteaptă la o cursă uşoară în Marele Premiu al Ungariei, deşi Sebastian Vettel şi Mark Webber au dominat autoritar calificările.

Red Bull Racing nu a avut rival în calificările desfăşurate duminică la Hungaroring, Sebastian Vettel şi Mark Webber ocupând cu lejeritate prima linie a grilei de start.

Vettel a fost cu 1.2 secunde mai rapid decât Fernando Alonso (Ferrari) şi cu 1.7 secunde mai bun decât Lewis Hamilton (McLaren), însă Christian Horner anticipează că diferenţa faţă de rivali va fi mai mică în cursă.

"Diferenţa este impresionantă. Echipa a făcut o treabă excelentă prin producerea unei sesiuni de calificări în care am dominat pe un circuit care nu se număra printre cele mai lungi, aşa ca să avem un avantaj de 1.2 secunde faţă de locul trei este impresionant. Dar în cursă am văzut deseori ca această diferenţă este oarecum mai mică. Startul, primul viraj şi primul tur vor fi foarte importante", a precizat şeful echipei patronate de magnatul austriac Dietrich Mateschitz.

Vettel a fost cronometrat în calificări cu 1:18.773 şi a doborât recordul circuitului deţinut anterior de Michael Schumacher, care a fost cronometrat cu 1:19.071 în 2004, pe vremea când pilota pentru Ferrari.

Red Bull aniversează în acest weekend în Ungaria cursa cu numărul 100 în Formula 1.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • uraaat
    daca nu ziceam eu ca a doborat recordu` voi habar n`aveati....uraaat de tooot
    1 2
  • MAi sunt mai putin de 5 ore si BMW s-ar putea sa xastige o noua cursa de anduranta de 24 H. Aici sunt rezultatele live : http://static.sportresult.com/federations/fia/gt1/index.html?class=TOTAL
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru