Red Bull, optimisti in perspectiva sezonului 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.12.2009
Adrian Newey este increzator ca Red Bull Racing va continua parcursul foarte bun din acest sezon si in 2010.

Red Bull Racing a obtinut in sezonul 2009 cele mai mari performante din scurta istorie a echipei, terminand pe locul 2 in clasamentul constructorilor la capatul unei lupte pasionante cu Brawn GP pentru titlul mondial. Echipa spera sa ramana in topul Formulei 1 si in sezonul urmator, chiar daca oficialii anticipeaza o revenire in forta a rivalilor de la Ferrari si McLaren.

"Suntem optimisti. Asa cum stim cu totii, sporturile cu motor nu au tendinta de a urma progresele logice de la un an la altul. Nu este atat de simplu", a declarat Adrian Newey, seful departamentului de design al Red Bull, pentru publicatia Autosport.

"Cu siguranta, McLaren si Ferrrari vor reveni la forma medie a ultimilor ani. De asemenea, Mercedes vor fi din nou puternici, iar alte echipe vor sosi in aceasta liga. Asa ca nu este niciodata atat de simplu. Dar cred ca echipa noastra a dezvoltat incredere in propriile forte. Continuam sa dezvoltam infrastructura si speram sa obtinem un rezultat decent", a mai precizat britanicul.

Via | Autosport

Taguri: Newey, Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru