Red Bull promite sa fie si mai puternica in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.11.2009
Red Bull Racing isi propune sa revina in forta in sezonul 2010 dupa ce a obtinut locul 2 in clasamentul constructorilor in acest an.

Alaturi de Brawn GP, Red Bull Racing a fost una dintre marile surprize ale sezonului 2009, la capatul celor 5 victorii obtinute in 17 Mari Premii.

Succesul echipei se datoreaza in primul rand schimbarii radicale a regulamentului pentru acest an, insa marele semn de intrebare este daca austriecii se vor mentine in top si in sezonul urmator. Dupa victoria obtinuta de Sebastian Vettel la Abu Dhabi, Christian Horner este increzator ca echipa va reveni si mai puternica in 2010.

"A fost un an excelent. Le multumesc celor de la Red Bull si lui Dietrich Mateschitz pentru sprijin, partenerilor nostri de la Renault si tuturor celor care au muncit din greu la Milton Keynes in acest an pentru acest rezultat fantastic. Am invatat foarte multe in acest an si vom reveni mai puternici in 2010", a declarat seful echipei austriece.

La randul sau, Vettel regreta ca sezonul 2009 s-a incheiat, intrucat echipa era in forma foarte buna in aceasta perioada a campionatului.

"In prezent suntem foarte puternici si tocmai am realizat a patra dubla in acest an, asa ca echipa merita felicitari.

Baietii au fortat foarte mult si au lucrat din greu la fabrica. Este pacat ca sezonul se incheie, pentru ca eram in forma maxima. Este perfect sa terminam sezonul in acest fel", a precizat germanul, care a obtinut locul 2 in clasamentul general dupa victoria obtinuta in cursa inaugurala de la Abu Dhabi.

La randul sau, Mark Webber a transmis multumiri echipei, intrucat a fost alaturi de el in special dupa accidentul de bicicleta suferit in luna noiembrie a anului trecut.

"Vreau sa felicit echipa pentru ce a obtinut si le multumesc pentru rabdarea de la inceputul anului cand am revenit dupa accident. A fost foarte placut sa pilotez alaturi de Sebastian Vettel in acest an, Renault ne-a dat un motor fantastic, iar Red Bull pot fi mandri de ceea ce au realizat. A fost cel mai bun sezon al meu de pana acum si impreuna am obtinut 16 podiumuri", a explicat australianul.

Webber a incheiat sezonul pe locul 4 dupa ce si-a trecut in cont primele victorii din cariera, in cursele de la Nurburgring si Interlagos.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (3)

  • @admin
    cred k ai gresit la numaratoare....4 a lu vettel cu 2 a lu webber fac 6 nu 5:P
    0 0
  • mda...
    se vede ca nu ma asculta nimeni
    0 0
  • hm...
    nu cred ca anul viitor s-a atinga asemenea performante cu motoarele (cosworth)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru