Red Bull Racing a dus monopostul de Formula 1 la New York

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 17.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing încearcă să popularizeze Formula 1 în Statele Unite ale Americii şi pentru asta a dus un monopost pilotat de David Coulthard la New York.

Red Bull Racing a profitat de vacanţa din Formula 1 pentru a crea un videoclip pentru promovarea acestui sport în Statele Unite ale Americii. În stilul caracteristic Red Bull, aceştia au dus la New York monopostul de anul trecut. David Coulthard a putut pilota maşina de Formula 1 pe străzile din New York şi mai ales a putut trece prin faimosul tunel Lincoln cu peste 300 km/oră. 

Clipul video va apărea săptămâna viitoare. Până atunci putem vedea câteva imagini spectaculoase date publicităţii de Red Bull şi două clipuri teaser. Monopostul RB7 a trecut prin Liberty State Park, tunelul Lincoln şi pe străzile din Weehawken şi vestul oraşului New York care vor fi folosite pentru circuitul stradal unde se va desfăşura ediţia 2013 a Marelui Premiu al Statelor Unite. La trecerea prin tunelul Lincoln, David Coulthard a atins o viteză de top de 305 km/oră.

"De abia aştept să văd cum va arăta montajul video final. Am trecut prin atâtea locuri celebre din New York şi New Jersey.

Rezultatul final va fi foarte spectaculos şi sper să creăm un interes major pentru Formula 1 în America," a spus David Coulthard.

Via Red Bull

Comentarii (4)

  • De minunata autostrada dintre Arad si Timisoara nu scrieti nimic?
    0 10
  • Genial primul videoclip.
    Profesionisti.
    4 4
  • @House, o intrebare: "genial" si "profesionisti" din ce p.d.v.? Analizeaza-ne si noua videoclipul ca pe un text dat tie la bacalaureat, te rugam!
    3 0
  • Opa! ITi lipsesc argumentele... sau le ascunZI pe acelea gen "genial si profesionisti d.p.d.v.al pipotei mele fiindca tin cu Red Bull, in special cu Vettel".
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru