Red Bull Racing admite interesul pentru Raikkonen

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.02.2010
Christian Horner a admis ca este interesat sa il aduca pe Kimi Raikkonen la Red Bull Racing in sezonul 2011.

Aventura lui Kimi Raikkonen in Campionatul Mondial de Raliuri s-ar putea incheia dupa numai un sezon, in cazul in care finlandezul va accepta o eventuala propunere din partea celor de la Red Bull Racing.

Interesul echipei austriece pentru campionul mondial din 2007 a fost anuntat de consultantul Helmut Marko si confirmat joi de seful echipei, Christian Horner. Intrebat despre posibilitatea ca Raikkonen sa piloteze pentru echipa austriaca incepand din sezonul viitor, britanicul a replicat:

"Cred ca este o idee interesanta. Inevitabil, oamenii vor scrie si vor specula pe aceasta tema. Dar ce va pot spune este ca Raikkonen se concentreaza foarte mult pe raliuri. Nu a existat nicio discutie despre F1 si suntem multumiti de linia noastra de piloti. Anul viitor este departe, dar ne vom concentra pe actualii piloti", a declarat Horner in cadrul unui interviu acordat agentiei de presa Associated Press.

Actuala linie de piloti a echipei Red Bull Racing este formata din Sebastian Vettel si Mark Webber, insa contractul australianului expira la finalul anului si exista premise ca intelegerea sa nu fie prelungita din cauza varstei pilotului.

Pe de alta parte, Raikkonen a declarat in mai multe randuri ca va lua o decizie in privinta sezonului 2011 in vara acestui an, in functie de rezultatele pe care le va obtine in WRC.

Via | GMM

Comentarii (2)

  • Kimi
    Incet ,incet va fi convins....
    0 0
  • adi
    abia apuc sa se antoarca
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru