Red Bull şi Mercedes, primele locuri în antrenamentele din Singapore

de Daniel Popescu
Vineri, 16.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Singapore, în care ambii piloţi Mercedes au avut parte de probleme.

Red Bull Racing este considerată favorită în Marele Premiu al statului Singapore datorită configuraţiei lente a circuitului, iar echipa austriacă a demonstrat acest lucru în prima sesiune de antrenamente, în care Max Verstappen a ocupat primul loc după ce a fost cronometrat cu 1:45.823.

Olandezul a fost urmat de coechipierul său Daniel Ricciardo, în timp ce Ferrari şi-a adjudecat locurile 3 şi 6 prin Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen.

Mercedes a obţinut doar locurile 4 şi 5 prin Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, într-o sesiune în care germanul a suferit un accicdent cu aproape 15 minute înainte de final.

Urmareste Automarket
Rosberg şi-a revenit însă în a doua sesiune, în care a stabilit cel mai bun timp cu 1:44.152 în faţa lui Raikkonen, în timp ce Red Bull a ocupat locurile 3 şi 4 prin Verstappen şi Ricciardo. În schimb, Vettel a ocupat doar locul 5 pentru Ferrari şi a fost cu o secundă mai lent decât liderul, iar ce locul 6 i-a revenit lui Nico Hulkenberg de la Force India.

Hamilton nu a reuşit să ducă la bun sfârşit sesiunea, întrucât a suferit o defecţiune huidraulică în ultima jumătate de oră, astfel că a terminat doar pe locul 7.

Calificările pentru Marele Premiu al statului Singapore vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 16:00.

Singapore - Rezultate Antrenamente 1:

Singapore - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (5)

  • Inca nu au depasit timpul de pol din 2015. Anul trecut nu aveau ultrasoft! Comentariul de pe Dolce deplorabil. Toti pilotii erau pe simulari de cursa cu anvelope uzate si el se mira ca nimeni nu incerca tur de calificare...
    3 0
  • au circulat niste zvonuri zilele astea conform carora Paddy Lowe ar trece la Ferrari..zvonurile au fost dezmintite de insusi Paddy Lowe
    0 2
  • Toti pilotii echipelor motorizate de Renault vor beneficia de upgrade-ul acestui motot
    1 2
  • Cred ca va fi o cursa foarte,foarte,foarte plictisitoare!cer scuze...dar este parerea mea!cum spune romanul:Da Doamne Bine,Dar Nu Vad!!!
    0 0
  • Anonim
    @ion1: Comentatorii de la Dolce sau Digi sunt cei mai prosti comentatori pe care i-am vazut. Daca nu ar comenta nimeni nu m-ar deranja de loc sincer sa fiu, macar as putea sa ascult... masinile. Si soparla care a trecut pe circuit in FP3 ar putea comenta mai bine ca ei.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru