Red Bull va face demonstraţii de F1 în Singapore şi Italia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.04.2011
David Coulthard şi Mark Webber vor face demonstraţii de Formula 1 în următoarele două weekenduri în Singapore şi, respectiv, Italia.

Red Bull Racing a decis să profite de pauza de trei săptămâni până la debutul sezonului european din Turcia pentru a organiza două demonstraţii de Formula 1.

Prima dintre ele va avea loc în 24 aprilie în Singapore şi îl va avea ca protagonist pe fostul pilot David Coulthard, în prezent consultant al echipei austriece. Scoţianul va urca la volanul unui Red Bull RB6 într-o demonstraţie de o oră pe care va avea loc pe un drum public din Singapore pe o distanţă de 800 de metri. La eveniment va participa şi fostul pilot de Formula 1 Alex Yoong, care va evalua caractersticile unui Audi R8 LMS.

Şase zile mai târziu, în oraşul italian Torino, Mark Webber va urca de asemenea la volanul unui monopost Red Bull din sezonul precedent pentru o demonstraţie prin centrul istoric al localităţii.

Red Bull Racing este una dintre puţinele echipe din Formula 1 care organizează demonstraţii pentru popularizarea Formulei 1 în lume şi, în special, în ţările care nu găzduiesc Mari Premii.

Alte exemple în acest sens sunt Toro Rosso, sora mai mică a celor de la Red Bull, şi Renault, care până anul trecut a organizat evenimentul Roadshow care a ajuns în 2009 şi în România.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (1)

  • Oare se va duce vreun italian la demonstratie? Pentru italieni in Formula 1 exista doar Ferrari, Schumacher, Alonso si Massa :)) Daca intrebi in italia cine e Webber nu stiu daca gasesti din 10 persoane pe cineva care sa iti spuna ca e pilot de F1:))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru