Red Bull va fi sponsorizată de Sky în Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.10.2010
Fliala sud-americană a operatorului britanic de televiziune Sky va sponsriza echipa Red Bull Racing în Marele Premiu al Braziliei.

Moda sponsorizărilor pentru o singură etapa a sezonului continuă şi în Marele Premiu al Braziliei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

De data aceasta, Red Bull Racing va fi sponsorizată la Interlagos de filială din America de Sud a operatorului britanic de televiziune Sky. Conform parteneriatului, logo-ul Sky va fi vizibil pe monoposturile pilotate în Brazilia de Mark Webber şi Sebastian Vettel.

"Este grozav că am semnat această înţelegere cu Sky, care este recunoscut pe plan global ca un brand incitant şi progresiv. Sky oferă divertisment prin intermediul ultimelor tehnologii şi se potriveşte perfect cu Red Bull Racing, care încearcă să facă acelaşi lucru. Sper că împreună să producem un rezultat care să ne inspire în Marele Premiu al Braziliei", a declarat Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing.

Via | GPUpdate

Taguri: Red Bull, Sky, sponsor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru