Red Bull va testa noul sistem de ventilaţie în antrenamente

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.05.2010
Red Bull Racing a confirmat că va evalua noul sistem de ventilaţie F-duct în cadrul antrenamentelor din Turcia.

Red Bull Racing introduce un nou pachet aerodinamic pentru Marele Premiu al Turciei din acest weekend, inclusiv un nou sasiu pentru Sebastian Vettel.

Totuşi, principala noutate o constituie implementarea noului sistem de ventilaţie F-duct pionierat de McLaren la începutul anului, care promite un spor de viteză de 10 km/h pe liniile drepte.

Performanţele noii componente vor fi evaluate în cadrul celor două sesiuni de antrenamente libere de vineri, sistemul de ventilaţie urmând să rămână pe monopostul RB6 numai dacă rezultatele sunt satisfăcătoare. "Vineri vom da o şansă sistemului de ventilaţie", a confirmat Mark Webber în cadrul unei conferinţe de presă găzduita în paddock-ul de la Istanbul.

Până în prezent, numai BMW-Sauber, Williams şi Ferrari au reuşit să copieze noul sistem de ventilaţie, în timp ce Force India şi Red Bull vor inaugura noua componentă în Turcia.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru