Red Bull va utiliza noile update-uri majore la Melbourne

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Red Bull a confirmat că va utiliza în prima cursă a sezonului noul update evaluat în ultimele două zile de teste la Barcelona, în ciuda numeroaselor probleme de fiabilitate.

Red Bull Racing a introdus în ultimele două zile de teste de la Barcelona un update semnificativ pentru monopostul RB8, care a inclus modificări la sistemul de evacuare, eleronul spate şi aripă faţă.

Totuşi, echipa nu a putut evalua în mod corespunzător noile update-uri pe parcursul zilei de duminică, după ce Sebastian Vettel a avariat aripa faţă, dar şi din cauza unor defecţiuni prelungite la cutia de viteze.

Chiar dacă inginerii au obţinut date doar după 93 de tururi cu noile update-uri, şeful Christian Horner a confirmat miercuri că aceste upgrade-uri vor fi utilizate pe monopost cu ocazia Marelui Premiu al Australiei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Am introdus un alt monopost la Barcelona pentru că a avut un update care era planificat. Toate echipele mari au introdus un update semnificativ înainte de prima cursă şi îl amâni până târziu pentru că nu vrei ca noile tale concepte să fie copiate de rivali. Aceste update-uri par să funcţioneze în regulă şi cu siguranţă vor fi pe monopost în Australia peste 10 zile", a precizat britanicul pentru postul de radio BBC Radio 5.

În mod previzibil, Horner i-a nominalizat pe Lewis Hamilton, Jenson Button şi Fernando Alonso ca principalii rivali ai lui Sebastian Vettel la titlul mondial, însă nu i-a fost greu să-l aleagă pe cel care îi va pune cele mai mari probleme.

"Probabil că Button.

Hamilton va forţa mult în acest an, este un an important pentru el. Button a avut un sezon grozav anul trecut. Alonso nu poate fi exclus, este un pilot de clasa mondială, dar va fi interesant să vedem cum se descurca Kimi Raikkonen la revenire", a precizat el.

Horner nu a menţionat însă şi numele lui Mark Webber, coechipierul lui Vettel la Red Bull.

Via | James Allen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru