Red Bull: "Vettel are nevoie de trei curse perfecte pentru a fi campion"

de Daniel Popescu
Marti, 30.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner consideră că Sebastian Vettel trebuie să facă trei curse perfecte pentru a-şi adjudeca titlul mondial şi crede că revenirea se datorează înţelegerii regulamentului.

Sebastian Vettel a obţinut duminică în India a patra victorie consecutivă din acest sezon şi şi-a sporit avansul în clasamentul general la 13 puncte.

Fernando Alonso, principalul său rival în lupta pentru trofeu, şi-a exprimat convingerea că va reuşi să câştige titlul în acest an, însă oficialii Red Bull preferă să rămână precauţi în declaraţii. În schimb, şeful Christian Horner afirmă că Vettel va avea nevoie de un parcurs fără greşeală în ultimele trei curse ale anului pentru a câştiga trofeul pus în joc.

"Vorba multă, sărăcia omului. Cred că totul depinde de cei faci pe circuit. Cu toţii putem să fim profeţi, dar noi ne concentrăm pe Abu Dhabi, să extragem cât mai mult din monopost, din piloţi, din strategie şi din fiabilitate. Trebuie să avem trei weekenduri perfecte", a declarat britanicul pentru agenţia de presă Reuters.

Urmareste Automarket
Performanţele lui Vettel din ultimele patru curse vin în contextul în care Red Bull a avut un start dezamăgitor de sezon, obţinând prima victorie abia în a patra etapă a sezonului.
Horner afirmă că progresele echipei austriece se datorează unei mai bune înţelegeri a pneurilor şi a regulamentului tehnic.

"Nu a existat niciun glonţ de argint, pur şi simplu am muncit din greu pentru a înţelege pneurile şi schimbările de regulament, iar echipa a făcut o treabă grozavă", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • GrosJan
    asa sunt eu un imbecil cu un mare UPDATE:sunt si PROST!
    2 1
  • "a înţelege pneurile şi schimbările de regulament" - aha... deci au mai gasit ceva care sa fie legal si la care altii nu s-au gandit. Cu toate ca tin cu alta echipa, cred ca oamenii astia sunt chiar buni in ceea ce fac.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru