Red Bull: "Vettel trebuie să obţină rezultate mai bune în calificări"

de Daniel Popescu
Joi, 30.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Helmut Marko susţine că Sebastian Vettel trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele din calificări pentru a lupta la titlu cu Fernando Alonso.

Esential 42 de puncte trebuie sa recupereze Vettel pentru a-l ajunge din urma pe Alonso
9 curse au mai ramas pana la finalul sezonului, astfel ca in joc sunt inca 225 de puncte
Sebastian Vettel ocupă locul trei în clasamentul general după primele 11 curse ale sezonului, iar rezultatele sale sunt semnificativ mai slabe decât cele de anul trecut. Pilotul echipei Red Bull Racing a obţinut o singură victorie şi numai trei pole position-uri, insuficient pentru a reprezenta o ameninţare reală la adresa lui Fernando Alonso.

Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull, insistă însă că germanul are o şansă reală la titlu atât timp cât îşi îmbunătăţeşte performanţele din calificări, întrucât anticipează că Ferrari nu va putea continua şirul de victorii şi podiumuri realizat în primele luni de vară.

Vettel nu are nevoie de cinci victorii, dar nici nu-şi mai permite să aibă probleme

Helmut Marko
Consultant Red Bull
"Titlul este cu siguranţă fesabil pentru noi, dar Vettel trebuie să se descurce mai bine în calificări.
Vettel nu are nevoie de cinci victorii, dar nici nu-şi mai permite să aibă probleme. Forma bună a lui Alonso se va termina în curând şi Vettel trebuie să fie acolo pentru a profita"
, a declarat austriacul pentru publicaţia Bild.

Vettel are de recuperat 42 de puncte pentru a-l ajunge din urmă pe Alonso, însă coechipierul său Mark Webber este chiar mai bine poziţionat, la 40 de puncte în spatele spaniolului. În plus, acesta şi-a trecut deja în cont două victorii, motiv pentru care va fi sprijinit la rândul său de Red Bull în lupta pentru titlu. "Cu noi, ambii piloţi pot fi campioni mondiali. Aşa că şi Webber poate lupta pentru titlu", a mai precizat Marko.

Via GMM

Comentarii (6)

  • I-o fi spus Mama Omida ca "Forma bună a lui Alonso se va termina în curând "?
    Din contra eu am fost la vrajitoarea Melissa si mi-a spus ca "Forma bună a lui Vettel se va termina în curând "
    Vorbe!
    12 4
  • "...dar Vettel trebuie să se descurce mai bine în calificări"caci in cursa, pe circuit, nu e capabil sa lupte cu niste campioni ce-au luptat ani buni in viata lor
    6 5
  • Am mai scris si in alte posturi despre acest "doctor" Helmut Marko,mai bine zis despre comportamentul si caracterul lui.Cautati si veti gasii destule lucruri urate,sa nu spun intunecate,despre felul in care isi desfasoara activitatea.Fiecare isi doreste bucata cea mai mare de paine...dar,m ai conteaza si cum o mananci atunci cand o obtii ;) !
    7 1
  • Speed nu serios ca atunci cand alonso a plecat nu de pe o pozitie asa de buna ce a facut a da a iesit in spatele lui Vettel ... Este absolut normal ca atunci cand pleci de pe o pozitie cat mai buna sa iti fie mult mai usor sa si obti victoria ...Este asa de amuzant cat de ofuscati sunteti din cauza lui Vettel ...
    4 6
  • @Sebastian05
    tinere..ai 17 ani..ce stii tu de f1 ? te uiti de 2 ani si stii doar de vettel
    sa stii ca in istorie au mai fost dastia ca el care numa atat au stiut sa faca ...cea mai buna masina..pole ...victorie, dar nu au ramas in istorie
    vettel o sa dispara usor usor...ai sa vezi
    6 8
  • @azmodan first tu nu ai de unde sa stii cati ani am eu , nu conteaza de cand am auzit de Vettel si stii ceva doua titluri mondiale si atatea recorduri sunt sigur ca o sa ramana in istorie si ca o sa mai auzi de el !
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru