Red Bull: “Vom fi competitivi si la Monaco”

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.05.2010
Red Bull sustine ca a rezolvat problemele de anul trecut in privinta performantelor pe circuitele lente, motiv pentru care considera ca va fi puternica la Monaco.

Marele Premiu al statului Monaco reprezinta primul examen important pentru Red Bull Racing in acest sezon.

Dupa ce a ocupat prima pozitie a grilei de start in toate cele 5 Mari Premii de pana acum, Red Bull trebuie sa demonstreze ca este capabila de o performanta similara si pe strazile din Monte Carlo, unde virajele sunt predominant lente.

“Este o cursa la care suntem determinati sa ne descurcam bine. Nu am fost foarte buni anul trecut, dar simtim ca am imbunatatit monopostul in multe zone comparativ cu sezonul trecut si credem ca vom fi foarte puternici la Monaco. Daca am avut un calcai al lui Ahile anul trecut, acela a fost in virajele lente".

"O parte din munca baietilor la dezvoltarea timpurie a lui RB6 a fost mentinerea performantei in virajele rapide, dar si imbunatatirea performantei pe virajele lente. Multi factori au intrat in joc si este foarte placut sa vedem performanta pilotilor in ultimul sector de pe circuitul din Spania, unde nu am avut cele mai bune performante nici cu RB4 si nici cu RB5”, a declarat Christian Horner, seful echipei Red Bull Racing.

Via | Autosport

Comentarii (5)

  • Dubla
    o alta dubla in calificari
    1 6
  • diesel08
    vedem
    Daca ploua in calificari, asa cum spun prognozele, e posibil sa nu mai aiba pole-ul. Pe ploaie va conta foarte mult pilotajul, performantele monoposturilor vor fi estompate.
    6 1
  • monaco
    monaco...este cursa mea preferata din intreg campionatul...deoarece iti poate aduce cele mai ciudate surprize avand in vedere pola si cine va castiga cursa...

    anul acesta e diferenta mare intre primele 2 echipe si restul plutonului cea ce va fii un factor important in monaco... acum cu previziuni...eu unu ma abtin sa spun un prognostic deoarece monaco va fii o surpriza...

    si ploaia afecteaza pe toti asa ca un factor prea mare nu este deja se stie care e bun pe ploaie si care nu... acum depinde cine are noroc pe ploaie :)
    3 1
  • franele
    daca reusesc sa remedieze problemele sistemului de franare au o sansa , altfel s-ar putea sa revedem un fost campion pe primul loc
    3 0
  • POLE
    On top of that, five from five pole positions suggests Red Bull’s car is better than anyone’s at getting early pace out of the tyres - and on the slippery roads around Monaco that could see them make it six from six.
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru