Red Bull: "Vom fi puternici la Suzuka"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.10.2010
Mark Webber şi Sebastian Vettel sunt încrezători că vor obţine rezultate bune în Marele Premiu al Japoniei de săptămâna viitoare.

Deşi a plecat ca favorită în Marele Premiu al statului Singapore, Red Bull Racing a fost învinsă de Ferrari, aflată la a doua victorie consecutivă. 

Chiar dacă admite că Scuderia este echipa momentului, Mark Webber este încrezător că Red Bull va reveni în forţă în Marele Premiu al Japoniei, întrucât circuitul de la Suzuka se potriveşte caracteristicilor monopostului RB6.

"Sunt optimist că ne putem descurca bine în Japonia şi echipa a obţinut rezultate bune acolo anul trecut. Ferrari este echipa momentului, întrucât au revenit prin două victorii, dar situaţia punctelor este foarte deschisă. Este bine să am puţină libertate (n.r - Webber este lider cu un avans de 11 puncte în faţa lui Alonso), nu este foarte mult, dar înseamnă ceva ce este mai bine să ai decât să nu ai. Suzuka este un circuit pe care îl iubeşte toată lumea şi aştept cursa cu nerăbdare. Cred că vom fi foarte competitivi, trebuie să obţinem maximum din ceea ce avem", a declarat australianul în cadrul unui preview al echipei Red Bull.

Coechipierul său Sebastian Vettel îi împărtăşeşte opiniile, însă admite că Red Bull este obligată să confirme statutul de care se bucură în prezent în Formula 1.

"Suzuka ar trebui să se potrivească monopostului nostru, dar trebuie să demonstrăm asta.

Cred că în acest an avem un monopost competitiv pe toate circuitele, aşa că putem fi încrezători. Anul trecut a fost foarte bine şi cred că ar trebui să obţinem din nou un rezultat bun. Ferrari a făcut un pas înainte în ultimele două curse, aşa că ei vor fi puternici, dar nu trebuie să-i uităm pe cei de la McLaren. Sunt o mulţime de piloţi care luptă pentru titlu şi sunt foarte apropiaţi unul de celălalt şi multe lucruri se pot întâmpla. Trebuie să ne asigurăm că vom obţine cel mai bun rezultat posibil", a declarat germanul.

În ciuda rezultatelor mai puţin convingătoare din Italia şi Singapore, Red Bull Racing continuă să fie pe primul loc în ambele clasamentele cu patru curse înainte de final.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (7)

  • Vom vedea
    Lewis va lasa garda jos la Suzuka si va ataca din primul viraj deoarece pentru el ultimele 4 curse vor fi ceva de genul "live/die". Nu mai poate astepta, sunt 20 de puncte, si daca nu se desfasoara cursa din Korea maia re doar 3 curse la dispozitie asa ca Lewis trebuie sa riste totul. Abia astept sa vad ce depasiri mai incearca nebunul :))
    10 14
  • *mai are
    ..
    5 9
  • KO
    Cand lasa garda jos Ham ia KO!
    11 5
  • Baieti, Vettel si Webber, tinta voastra e McLaren pentru urmatoarele curse... iar dupa aceea o sa vedeti rosu in fata ochilor:)) O sa alergati ca nebunii... in zadar;)
    6 7
  • Suzuka
    Suzuka e circuitul lui Vettel.hamilton o sa fie o nuca tare la Suzuka si astfel, lupta se va echilibra mai mult. Prevad un podium:Vettel , Ham, Webber.
    P.S. Mai isi aduce aminte cineva de fabuloasa cursa facuta aici de Kimi in 2005?
    5 1
  • pro sport
    au publicat un articol cu sanse celor 5 cu puncte forte si puncte slabe. uitati pe http://www.prosport.ro/alte-sporturi/auto-moto/cinci-asi-ai-volanului-pentru-un-singur-titlu-cine-iese-campion-mondial-in-f1-7441923
    4 1
  • favorit
    Webber ar merita titlul cel mai mult pana acum prin prisma evolutiilor, dar daca vettel nu face greseli, el e principalul favorit.hamilton e pe acelasi palier valoric cu Vettel, dar Mclaren sunt sub RBR ca performanta.Oricum F1 e plina de exemple in care nu pilotul avand cea amai performanta masina a luat titlul(Alonso in 2005 si Kimi in 2007 sunt cele mai recente exemple).
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru