Red Bull vrea să-i prelungească contractul lui Vettel până în 2016

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.10.2011
Helmut Marko a dezvăluit că Red Bull Racing încearcă să-i prelungească contractul lui Sebastian Vettel până la sfârşitul sezonului 2016.

Contractul lui Sebastian Vettel cu Red Bull Racing expiră la sfârşitul sezonului 2014, însă Red Bull Racing a dezvăluit că intenţionează să înceapă deja negocierile cu campionul mondial pentru o noua prelungire pe doi ani.

Potrivit declaraţiilor consultantului Helmut Marko, motivaţia echipei este legată de amânarea introducerii noului regulament tehnic pentru 2014, dar şi de faptul că înţelegerea cu Renault pentru furnizarea motoare urmează să expire în 2016.

"Am făcut un contract cu Vettel până în 2014 pentru că ambele părţi şi-au asumat că vom avea doi ani sub noile reguli pentru motoare (n.r - iniţial, noul regulament urma să intre în vigoare în 2013). Asta s-a schimbat acum. De aceea am extins şi contractul cu Renault, furnizorul nostru de motoare, până în 2016", a explicat mâna dreaptă a patronului Dietrich Mateschitz pentru publicaţia germană SportBild.

Este foarte posibil ca negocierile dintre cele două părţi să reprezinte o simplă formalitate, întrucât Vettel nu are niciun motiv să plece de la echipa care este pe cale să-l transforme în cel mai tânăr dublu-campion mondial din istorie.

"Mă simt foarte confortabil unde sunt acum şi nu am niciun motiv de schimbare. Suntem ca o familie", a precizat el.

Via | GMM

Taguri: Marko, Red Bull, Vettel

Comentarii (2)

  • RedBull ar trebuii sa isi faca griji in privinta masinii ...nu a lui Vettel...cat timp va avea cea mai buna masina de pe grila de start e greu de crezut ca acesta va pleca la alta echipa.
    7 4
  • RedBull ar trebuii sa isi faca griji in privinta lui Adrian Newey ...nu a masinii ...cat timp Adrian Newey va fi acolo e greu de crezut ca o alta echipa va avea o masina mai buna.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru