Red Bull: "Webber ne-a informat că vrea să rămână la echipă în 2013"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.06.2012
Helmut Marko susţine că Mark Webber a informat conducerea Red Bull că este determinat să concureze pentru echipă şi în sezonul 2013.

Red Bull Racing este foarte aproape să-şi asigure serviciile lui Mark Webber şi pentru sezonul 2013 al Formulei 1, potrivit ultimelor declaraţii făcute de consultantul Helmut Marko.

Austriacul a dezvăluit pentru publicaţia Sport Bild că Webber a informat conducerea echipei că este determinat să rămână în Formula 1 şi în sezonul următor alături de actuala campioană mondială.

"Webber ne-a indicat că are motivaţia necesară şi că vrea să continue. Ştim cum stăm în privinţa lui, iar el ştie cum stă în privinţa noastră", a precizat el.

Totuşi, australianul a evitat să confirme aceste informaţii când a fost informat cu privire la un potenţial contract pentru 2013 cu Red Bull. "Tot ce pot să spun este că am început ultimii ani fără să am un job pentru campionatul următor", a precizat el, referindu-se la strategia de a semna contracte valabile pentru un singur an, în contextul în care se apropie de finalul carierei.

Cu toate acestea, el a negat speculaţiile potrivit cărora şi-ar putea încheia cariera la finalul anului viitor în cadrul Scuderiei Ferrari, informaţie care a circulat recent în presa internaţională.

"Nu. Ferrari ar avea nevoie de opt monoposturi pentru toţi piloţii care îl vor înlocui pe Felipe", a glumit el.

Via | GMM

Taguri: Marko, Red Bull, Webber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru