Renault neaga zvonurile despre aripa revolutionara

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.02.2008

Un purtator de cuvant al echipei franceze, precum si Fernando Alonso, au negat informatiile potrivit carora Renault vor utiliza o aripa spate revolutionara la Marele Premiu al Australiei de luna viitoare.

Citand o sursa apropiata echipei lui Flavio Briatore, un site olandez a relatat recent ca Renault vor utiliza un nou concept de aripa spate, poreclit "W" din cauza formei sale , la prima cursa din acest an. Mai mult, sursa mentionata sustinea ca Renault nu vor testa noua componenta in testele premergatoare sezonului pentru a nu putea fi copiata de rivali. Potrivit informatiilor, prin utilizarea noii aripi monopostul Renault ar fi putut castiga aproximativ 5 zecimi de secunda pe tur.

Totusi, un purtator de cuvant al echipei a catalogat aceste zvonuri drept "ridicole". In plus, cotidianul sportiv Marca a sugerat ca aceste zvonuri au aparut dupa publicarea pe internet a unor fotografii false cu presupusa aripa spate.

Intre timp, Fernando Alonso insista ca Renault nu pregateste "nimic revolutionar" in privinta monopostului R28.

Totusi, pilotul in varsta de 26 de ani a admis ca echipa va testa curand cateva imbunatatiri la aripa fata prin care R28 ar putea castiga "una sau doua zecimi" pe tur.

Comentarii (1)

  • Bun asa
    Ne pregatesc surprize! Bravo lor, mereu au avut ceva nou de adus in F1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru