Ricciardo și-a impus un nou termen pentru contractul cu Red Bull pentru 2019: "Va fi anunțat în luna august"

de Daniel Popescu
Miercuri, 01.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo este convins că va semna un nou contract cu Red Bull în luna august, înainte sau în timpul Marelui Premiu al Belgiei din 26 august.

Daniel Ricciardo nu și-a indelplinit obiectivul de a semna prelungirea contractului cu Red Bull înainte de vacanța de vară, însă a dat asigurări că toate detaliile vor fi puse la punct în cursul acestei luni.

Australianul susține că nu a apărut nicio problemă majoră în cadrul negocierilor și că anunțul oficial va fi făcut înainte sau în timpul Marelui Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps, care va avea loc în 26 august.

"Părea simplu? V-am spus asta pentru ca voi să încetați cu întrebările. Cu siguranță se va rezolva până la Spa, dar nu știu dacă vom face anunțul în pauza de vară sau la Spa. Sunt mici detalii ici și colo. Totul este bine. Sunt sigur că veți avea vești în curând", a declarat el.

Viitorul lui Ricciardo la Red Bull Racing a fost incert din cauza faptului că echipa a decis să renunțe la motoarele Renault în favoarea unităților furnizate de Honda.

Totuși, opțiunile lui Ricciardo au fost foarte limitate, în condițiile în care Mercedes a anunțat deja continuarea parteneriatelor cu Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. În plus, Ferrari are contract cu Sebastian Vettel, în timp ce al doilea pilot va fi ales între Kimi Raikkonen și Charles Leclerc.

Presa internațională speculează că noul contract al lui Ricciardo cu Red Bull va avea o durată de două sezoane, urmând să expire la sfârșitul anului 2020.

Via Motorsport

Comentarii (12)

  • serban
    Prietene Ricci, obișnuiește-te ca nr. 2 cât o să mai stai la Red Bull ! Deși, după părerea mea, per total ești și vei rămâne un pilot mult mai complect și mult mai eficient decât Max !
    14 3
  • @serban
    Complect sau complet?
    7 6
  • serban
    Scuze pentru greseala.
    12 0
  • mobius
    Din pacate, Riciardo este un alt pilot de valoare dar cu verticalitate, cu optiuni limitate, din cauza unor piloti mai putin valorosi, dar obedienti. Ceeace se intimpla la RBR s-a mai intimplat tot aici cand Webber a fost fortat prin toate mijloacele sa cedeze in favoarea lui Vettel. Cineva dorea cu totdinadinsul ca acesta din urma sa fie campion. Tot asa in 2007 Ron Dennis il dorea pe Hamilton, abea debutant, campion si pentru asta a sacrificat ambele titluri. Se vede foarte clar ca cel putin in acest moment Riciardo este mai bun decat Max si totusi... Mare lucru si cu ambitiile astea. Este totusi de neinteles cum de cinva poate finanta astfel de capricii, perdante pana la urma.
    5 5
  • @mobius
    Da-ma dracu', daca si nulitatea aia de Webber a mai fost fortat ... el si Bottas, doi piloti de pluton, nimeriti din intamplare si fara nici un merit in echipe de elita.
    2 3
  • @@mobius
    Eu unul de l-as compara pe Rici cu mizeria de Bottas, talentat pe pista ce-i drept, dar mizerabil la minte cand e-n presiune as zice ca rezultatul final e 2-1 pt.Rici
    "fara nici un merit in echipe de elita"- vrei sa spui ca Riciardo nu merita sa traiasca asta intr-o echipa de elita dar nu ca nu-si merita un loc acolo.
    0 3
  • mobius bate campii ca de obicei.
    "abea" debutant....nu e de mirare, cand limba romana il deranjeaza.
    2 2
  • @@mobius
    Unde ai vazut tu ca am pomenit de Ricci ? Eu vorbeam de Webber ! Si de Bottas !
    1 1
  • Niki Laudă este în stare critică , după ce a suferit un transplant pulmonar.
    1 0
  • Si pronumele "el" cui ii tine locul, lu' tacto? Nu la Rici te refereai? Sau vorbeste gura fara sa stii? :))
    0 1
  • Vezi si tu legaturile semantice dintre fraze si semnele de punctuatie semnificand puncte de suspensie. Daca nu poti, du-te la scoala !
    0 2
  • mobius
    Imi pare rau, dar sunt unii, se stiu ei care sunt, care nu au inteles nimic din ce am vrut sa spun.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru