Richards spera ca Honda sa gaseasca un cumparator

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.01.2009
David Richards spera ca Honda Racing sa gaseasca o solutie viabila pentru a putea continua participarea in Formula 1.

Constructorul Honda s-a retras din F1 la finalul anului trecut ca urmare a crizei economice, insa pana in prezent japonezii nu au gasit niciun cumparator.

Printre companiile interesate de achizitie s-a numarat si compania Prodrive, insa boss-ul David Richards a renuntat ulterior la planurile sale de revenire in Marele Circ din cauza costurilor ridicate.

"Sper sa existe o solutie pentru ca exista multi oameni grozavi in acea echipa. este o echipa care ar trebui sa concureze si sunt un mare fan al lui Jenson Button. Cred ca el nu a avut niciodata oportunitatea de a straluci si de a-si arata adevaratul talent", a declarat britanicul pentru publicatia Autosport.

Richards crede ca actuala situatie a celor de la Honda Racing este ingreunata de faptul de japonezii au decis foarte tarziu sa vanda echipa. "Nu a fost niciodata intentia lor de a vinde echipa, asta este diferenta. Din cate am inteles, nu a fost decizia Honda. Daca s-ar fi gandit si ar fi planuit asta ceva mai mult timp probabil ca treaba s-ar fi realizat intr-un mod diferit", a mai precizat el.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru