Roberto Merhi va concura pentru Manor în primele curse ale sezonului

de Daniel Popescu
Marti, 10.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Manor a confirmat că spaniolul Roberto Merhi în vârstă de 23 de ani va concura pentru echipă în primele curse ale sezonului.

Sper că Marele Premiu al Australiei va deschide oportunitatea de a concura din nou pe parcursul sezonului.

Roberto Merhi
Pilot Manor
Manor şi-a definitivat linia de piloţi pentru sezonul 2015 al Formulei 1 cu numai câteva înainte înainte de etapa de debut programată în Australia.

Echipa britanică a anunţat recrutarea lui Roberto Merhi, însă înţelegerea este valabilă doar pentru câteva curse, fără ca echipa să anunţe exact durata acordului. În vârstă de 23 de ani, spaniolul a concurat în trei sesiuni de antrenamente pentru Caterham în sezonul precedent şi are în palmares un titlu în Formula 3 Europa în 2011 şi locul trei în Formula Renault 3.5 în 2014.

El a admis că are nevoie de sponsori pentru a putea concura un sezon complet pentru noua sa echipă. "Sper că Marele Premiu al Australiei va deschide oportunitatea de a concura din nou pe parcursul sezonului. Am nevoie de un sponsor dacă vreau să continui, dar din păcate nu găsesc sprijin în Spania.

Sper ca asta să schimbe situaţia şi să întâmpin viitorul cu mai multă încredere", a declarat el.

Cu numai câteva zile în urmă, Merhi a semnat un contract cu echipa Pons Racing din Formula Renault 3.5 pentru sezonul 2015, însă campionatul va începe abia în 25 aprilie. De asemenea, Manor a anunţat numirea lui Jordan King, fiul investitorului în echipa Justin King, în postul de pilot de dezvoltare.

Anterior, Manor a confirmat semnarea unui contract pentru sezonul 2015 cu Will Stevens, care a debutat în Formula 1 pentru Caterham la Marele Premiu din Abu Dhabi de anul trecut. 

Via Autosport, Formula 1

Comentarii (3)

  • trai-v-ar voua...
    ...robert visoiu a fost confirmat oficial pentru gp2 in 2015 si voi inca n-aveti articol cu asta?! pentru noi, romanii, e o veste mult mai mare decat confirmarea celui de-al 3-lea spaniol din grila f1

    ps: felicitari roberto merhi
    16 5
  • Suntem in sectiunea de F1, nu de GP2....
    7 3
  • @trai-v-ar voua..
    s-au apucat"Dacii Liberi"de Formula 1!?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru