Rosberg, impulsionat de forma buna din antrenamente

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.03.2009
Nico Rosberg este increzator ca poate obtine un rezultat bun in cursa de duminica de la Melbourne dupa ce a dominat antrenamentele de vineri.

Williams a dominat autoritar prima zi de antrenamente de pe circuitul Albert Park din Melbourne, dupa ce Nico Rosberg a reusit sa se apropie vertiginos de granita de 1:26.000.

Desi nu este convins ca lucrurile vor decurge la fel de bine si in timpul calificarilor de sambata, germanul este impulsionat de acest rezultat.

"Sperantele mele sunt mai mari decat inainte si sper sa castigam puncte importante. Cu siguranta am mers mai bine decat ma asteptam, ceea ce este foarte dragut. Cat de bine, ramane de vazut, dar suntem intr-o pozitie mai favorabila", a declarat el la finalul antrenamentelor de vineri.

Cu toate acestea, Rosberg ramane precaut inaintea calificarilor de sambata si spune ca numai atunci se va vedea adevarata forma a fiecarei echipa.

"Ne-am descurcat foarte bine astazi, dar nu este clar cat combustibil au avut ceilalti. Chiar daca, trebuie sa o spun, nici noi nu aveam rezervorul gol. Avem totusi cateva rezerve, dar va fi interesant maine. Desi trebuie sa asteptam, este grozav pentru toata echipa sa terminam de doua ori pe primul loc.

Este dragut, mai ales ca nu am facut nimic altceva fata de programul obisnuit. Am facut un pas bun inainte, dar nu pot sa spun cat de mare este acest pas. Totusi, cred ca ne vom bucura de primele curse", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru