Rosberg susţine că Mercedes a redus decalajul faţă de McLaren

de Daniel Popescu
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg regretă că nu a parcurs niciun tur în ultimele două curse, însă consideră că Mercedes a reuşit să reducă diferenţa de performanţă în faţa rivalilor de la McLaren.

Mercedes a plecat de la Marele Premiu al Coreei de Sud fără să câştige puncte, însă Nico Rosberg consideră că upgrade-urile introduse în ultima perioadă pe monopostul W02 încep să aibă efecte pozitive.

Germanul afirmă Mercedes a reuşit să reducă "puţin" decalajul care o separă de McLaren, însă admite că nu ar fi putut obţine o performanţă majoră la Yeongham după ce coechipierul său Michael Schumacher a terminat cursa doar pe locul 13.

"Monopostul a fost în regulă. Am făcut mici progrese în Japonia şi am avut câteva noutăţi în Coreea de Sud. În special în comparaţie cu McLaren cred că suntem un pic mai aproape, aşa că există părţi pozitive. Nu ştiu ce aş fi putut face în cursă, dar cu siguranţă Schumacher se chinuia foarte mult, aşa că situaţia nu a arătat prea bine. Cu siguranţă a părut că progresăm şi trebuie să vedem de ce. Poate pentru că temperaturile au scăzut, iar pneurile s-au răcit şi a existat degradare pe partea frontală", a declarat el.

Urmareste Automarket
Rosberg nu a reuşit să parcurgă niciun tur complet în ultimele două curse.
În Japonia, el a fost scos de pe circuit de Romain Grosjean, pentru ca în Coreea de Sud să fie acroşat de kamui Kobayashi. În acest context, pilotul consideră că unii dintre colegii săi de pe circuit trebuie să-şi tempereze evoluţiile la volan.

"Două săptămâni, şi aici includem Japonia, care au fost modeste. Este teribil să abandonezi în primul tur în ambele ocazii. Există câţiva piloţi care forţează prea mult şi îşi asumă prea multe riscuri. Cred că trebuie să se calmeze un pic", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • Despre ce decalaj vorbeste Rosberg ?
    Poate fata de McLaren al lui Button. Ca fata de Hamilton diferenta a ramas maricica de tot. Interesant e ca Button a primit in Corea updaturi la miasina Hailton insa nu. Si tot Lewis a fost mai rapid intre cei doi :)
    6 2
  • Tracto
    baiatul asta vorbeste din filme !

    el nu a vazut ce varza in beci au fost in ultimele 2 curse ? locul 13 ? numai HRT , Marussia si Caterham au terminat dupa ei.

    Rusine !
    7 0
  • In conditiile in care Korea a fost cam cea mai slaba cursa a Mercedes GP de la intrarea in F1 in 2010 (au fost depasiti de sauber, torro rosso, williams, force india), sa vina baiatul asta si sa zica ca au redus diferenta fata de MCLAREN, nu pot sa zic decat ca, orice fumeaza vreau si eu ca pare tare
    17 0
  • Daca l-au pastrat pt la anu ce sa zica si el.....................................
    10 0
  • Nu pot decat sa-mi imaginez presiunea de pe umerii celor de la McLaren:))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru