Rosberg: "Williams este competitiva pe orice tip de circuit"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.04.2009
Nico Rosberg considera ca Williams traverseaza un debut excelent de sezon in care monopostul FW31 este la inaltime pe orice tip de circuit.

Williams a inceput sezonul 2009 in forta, reusind sa acumuleze 3.5 puncte dupa primele doua curse din Australia si Malaezia.

Mai mult decat atat, Nico Rosberg a fost pentru o buna perioada de timp liderul cursei de la Sepang, demonstrand astfel ca monopostul FW31 este foarte competitiv. Rezultatele contrasteaza puternic cu sezonul trecut, cand Williams a dezamagit in Malaezia dupa un debut excelent la Melbourne.

Rosberg considera insa ca noul monopost este fiabil pe toate tipurile de circuit si anticipeaza ca echipa va inregistra in continuare progrese. "Sincer sa fiu suntem increzatori ca suntem rapizi pe fiecare tip de circuit. Este un lucru foarte dragut si foarte diferit fata de anul trecut. Am gasit o platforma buna pentru orice circuit si stim ca vom fi acolo sus. Cred ca la Shanghai vom arata din nou foarte bine, cu siguranta vom fi in primii opt", a declarat germanul pentru site-ul oficial al echipei sale.

Rosberg admite ca echipa sa este mult mai motivata in acest sezon, prin prisma performantelor obtinute in primele doua curse ale sezonului.

"Cred ca a fost un start excelent de an pentru noi ca echipa. Am facut progrese mari anul trecut si suntem exact acolo unde vroiam sa fim. Am fost pe locul 5 pe grila la Melbourne, pe locul 4 pe grila la Sepang. Locuri decente de pe care poti obtine puncte decente si chiar sansa de a termina pe podium. Este o sursa de motivatiwe pentru mine si pentru intreaga echipa".

La randul sau, Kazuki Nakajima este satisfacut de rezultatele obtinute de echipa sa in primele doua curse ale noului sezon. "Avem un pachet bun si monopostul a fost competitiv la Sepang in aceeasi masura ca si la Melbourne, asa ca lucrurile merg destul de bine pentru noi. Anul trecut cred ca ne chinuiam putin in virajele rapide si chiar si in virajele lente. Acum se pare ca avem o stabilitate buna si o buna forta de apasare aerodinamica la viteze mari. De asemenea, nu cred ca nu mai chinuim ca anul trecut nici in virajele lungi. Cred ca echipa a facut o treaba foarte buna", a precizat japonezul.

Via | ITV

Comentarii (2)

  • Glock
    dar cu declaratia lui Glock cum ramane?
    tot ITV a dat informatia.......
    0 0
  • @vio_bbc
    Stirea respectiva a fost deja punctata in F1 Champ: http://www.automarket.ro/stiri/glock-spera-sa-termine-pe-podium-in-china-19973.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru