Nakajima

Luni, 18 Iunie 2012 | Motorsport

FEATURE: 5 momente memorabile în Le Mans 2012

Cursa de 24 de ore la Le Mans a fost dominată de echipa Audi, dar nu a dus lipsă de momente memorabile. Iată cinci dintre cele mai importante momente ale cursei.
Luni, 01 Martie 2010 | Formula 1

Stefan GP lanseaza miercuri monopostul pentru F1

Stefan GP va organiza miercuri un eveniment de lansare pentru monopostul de Formula 1, la doua zile dupa ce Jacques Villeneuve isi va lua masurile pentru locul in cockpit.
Vineri, 19 Februarie 2010 | Formula 1

Stefan GP confirma contractul cu Nakajima

Stefan GP a confirmat ca primul pilot al echipei va fi Kazuki Nakajima, in timp ce negocierile cu Jacques Villeneuve se apropie de finalizare.
Joi, 18 Februarie 2010 | Formula 1

Presa: Villeneuve a semnat cu Stefan GP pentru 2010

Jacques Villeneuve a ajuns la un acord pentru a concura pentru Stefan GP in sezonul 2010 daca echipa va fi acceptata in F1, potrivit publicatiei Autosport.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Formula 1

GALERIE FOTO: Toyota Racing si-a luat ramas bun de la fani

30.000 de spectatori au asistat in Japonia la ultima demonstratie de Formula 1 organizata de Toyota cu ocazia retragerii din competitie.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Formula 1

Toyota va face o demonstratie de F1 in Japonia

Toyota va participa la o demonstratie de Formula 1 pe circuitul de casa de la Fuji in semn de ramas bun dupa retragerea din competitie.
Vineri, 06 Noiembrie 2009 | Formula 1

Kobayashi spera sa concureze pentru Lotus

Kamui Kobayashi va fi sprijinit de Toyota pentru a gasi o echipa pentru sezonul 2010, japonezul sperand sa semneze un contract cu Lotus.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | F1 Short

Rosberg spera sa termine in puncte

Nico Rosberg este increzator ca poate termina in puncte Marele Premiu din Abu Dhabi, in timp ce Kazuki Nakajima este relativ satisfacut de performanta sa.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | F1 Short

Rosberg, multumit de instalatia de nocturna

Nico Rosberg crede ca sistemul de iluminare al circuitului de la Abu Dhabi este bun, fiind multumit de prima zi de antrenamente, la fel ca siKazuki Nakajima.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | F1 Short

Nakajima prefigureaza o despartire de Williams

Kazuki Nakajima a dezvaluit ca are sanse minime sa ramana la Williams si in sezonul 2010, astfel ca Marele Premiu din Abu Dhabi ar putea fi ultima sa cursa pentru echipa britanica.
Marti, 27 Octombrie 2009 | F1 Short

Williams mizeaza pe simulator pentru Abu Dhabi

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima considera ca munca in simulator reprezinta un ajutor important in perspectiva cursei de pe noul circuit din Abu Dhabi.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Williams, dezamagiti de cele doua abandonuri

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt multumiti de prestatiile din timpul cursei de la Interlagos, insa nu si-au ascuns dezamagirea pentru problemele in urma carora au abandonat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Rosberg: "Am fost cel mai bun pilot pe ploaie"

Nico Rosberg crede ca a fost cel mai rapid pilot pe ploaie la Interlagos, insa este dezamagit ca monopostul nu a fost la fel de competitiv si cu pneuri intermediare.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Williams a testat pneurile pentru calificari si cursa

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima au evaluat performantele pneurilor in perspectiva calificarilor si a cursei de duminica de la Interlagos.
Marti, 13 Octombrie 2009 | F1 Short

Williams: "Calificarile vor fi importante la Interlagos"

Kazuki Nakajima anticipeaza ca sesiunea de calificari va juca un rol esential in Marele Premiu al Braziliei, in timp ce Nico Rosberg spera ca Williams sa obtina un rezultat mai bun comparativ cu anul trecut.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Rosberg: "Strategia ne-a ajutat sa terminam pe 5"

Nico Rosberg spune ca nu putea obtine mai mult de locul 5, iar Sam Michael admite ca germanul a pilotat bine atunci cand avea nevoie pentru o strategie buna.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | F1 Short

Williams, dezamagiti de rezultatele din calificari

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt dezamagiti de rezultatele obtinute in calificarile de la Suzuka si de prestatia monopostului FW31 pe circuit.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | F1 Short

Williams va utiliza motoare noi in calificari

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima vor utliza un set de motoare si cutii de viteze noi in calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei.
Marti, 29 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams astepata cu nerabdare cursa de la Suzuka

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima astepta nerabdatori Marele Premiu al Japoniei din acest weekend, circuitul revenind in calendar dupa o absenta de 3 ani.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Rosberg, dezamagit de greseala comisa in Singapore

Nico Rosberg a admis ca este extrem de dezamagit de greseala comisa la iesirea de la boxe, insa este felicitat de Sam Michael pentru evolutia foarte buna din acest weekend.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru