Nakajima

Miercuri, 08 Iulie 2009 | F1 Short

Nakajima, incantat sa piloteze la Moscova

Kazuki Nakajima se bucura ca va avea oportunitatea de a pilota un monopost Williams in cadrul unui eveniment organizat la Moscova pe 19 iulie.
Marti, 07 Iulie 2009 | F1 Short

Rosberg spera ca revirimentul Williams sa continue

Nico Rosberg este increzator ca Williams va continua sa imbunatateasca constant performantele monopostului FW31, dupa ce ultimele curse au adus cateva rezultate promitatoare.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | F1 Short

Nakajima: "Merg mult mai bine acum decat anul trecut"

Pilotul japonez de la Williams sustine ca performantele sale din acest an sunt net superioare celor de anul trecut.
Marti, 23 Iunie 2009 | F1 Short

Williams: "Noile update-uri functioneaza bine"

Sam Michael este multumit de performantele monopostului Williams in Marele Premiu al Marii Britanii, datorate mai multor update-uri tehnice.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Rosberg, incantat de revirimentul Williams

Nico Rosberg crede ca Williams a facut un nou pas inainte in Marele Premiu al Marii Britanii, iar Kazuki Nakajima pune clasarea in afara punctelor pe seama traficului din fata sa din timpul cursei.
Duminica, 21 Iunie 2009 | F1 Short

Nakajima: "Incep sa-mi arat adevaratul potential"

Impulsionat de locul 5 ocupat pe grila de start de la Silverstone, Kazuki Nakajima crede ca in urmatoarele curse isi va arata adevaratul potential de care dispune.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Nakajima, la cel mai bun rezultat din calificari in 2009

Kazuki Nakajima este incantat ca a reusit cea mai buna performanta in calificari in acest sezon, dupa ce a stabilit al 5-lea timp al zilei.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Williams, multumiti de prima zi de antrenamente

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt multumiti de parcursul echipei in cele doua sesiuni de antrenamente libere devineri de la Silverstone.
Marti, 16 Iunie 2009 | F1 Short

Williams spera intr-un rezultat bun la Silverstone

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt increzatori ca Williams poate obtine un rezultat promitator in Marele Premiu al Marii Britanii datorita configuratiei circuitului.
Luni, 15 Iunie 2009 | F1 Short

Williams: "Suntem mai buni decat arata clasamentul"

Sam Michael considera ca Williams a demonstrat ca merita sa fie pe un loc mai bun in clasamentul constructorilor si anunta ca echipa spera sa introduca cat mai curand sistemul KERS.
Marti, 09 Iunie 2009 | F1 Short

Williams, fericiti dupa cele 4 puncte din Turcia

Dupa ce Nico Rosberg a terminat pe pozitia a cincea in Marele Premiu al Turciei, Williams urca pe sase in topul constructorilor.
Sambata, 06 Iunie 2009 | F1 Short

Rosberg tinteste o clasare in puncte

Nico Rosebrg este increzator ca Williams poate termina in puncte cursa de duminica, consdierand ca Williams beneficiaza de un monopost bun. Kazuki Nakajima este insa mai precaut in predictii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Williams, multumiti de progresele din Turcia

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt multumiti de progresele monopostului FW31 in antrenamentele libere de la Istanbul.
Luni, 01 Iunie 2009 | F1 Short

Rosberg anticipeaza un weekend prolific in Turcia

Nico Rosberg este increzator ca update-urile pregatite de Williams la Istanbul vor ajuta echipa sa termine in puncte, desi admite superioritatea celor de la Ferrari, Red Bull, Brawn si Toyota.
Luni, 25 Mai 2009 | Formula 1

Rosberg: "Mai mult nu se putea"

Locul al saselea ocupat de Nico Rosberg este considerat de acesta "cel mai bun posibil" in conditiile cursei de la Monaco. In fata sa au terminat pilotii Brawn, Ferrari si Webber de la Red Bull.
Sambata, 23 Mai 2009 | F1 Short

Rosberg spera la o clasare mai buna

Nico Rosberg a marturisit ca spera sa obtina un loc mai bun pe grila de start, in timp ce kazuki Nakajima este incantat ca a reusit pentru prima oara sa se calificae in Q3.
Joi, 21 Mai 2009 | F1 Short

Rosberg, incantat sa piloteze la Monte Carlo

Nico Rosberg nu si-a ascuns satisfactia de a pilota pe strazile din Monte Carlo si spune ca in a doua sesiune de antrenamente monopostul Williams a dat semne clare de revenire dupa o prima sesiune modesta.
Luni, 18 Mai 2009 | F1 Short

Rosberg anticipeaza o cursa buna la Monaco

Nico Rosberg este increzator ca Williams poate avea parte de o cursa buna in Marele Premiu al statului Monaco intrucat monopostul Williams a fost intotdeauna competitiv pe circuitele stradale.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Rosberg, multumit de punctul obtinut la Barcelona

Nico Rosberg este multumit ca a reusit sa castige un punct in Spania, desi admite ca se astepta la o performanta mai buna. Kazuki Nakajima este dezamagit ca nu a reusit mai mult de un loc 13 din cauza incidentului in care a fost implicat in primul tur.
Sambata, 09 Mai 2009 | F1 Short

Rosberg se multumeste cu locul 9

Nico Rosberg este multumit de locul 9 realizat in calificari, in timp ce Kazuki Nakajima pune locul 11 pe seama unor erori personale, considerand ca monopostul este foarte bun.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru