Nakajima

Vineri, 08 Mai 2009 | F1 Short

Rosberg: "Am progresat cu cateva zecimi de secunda"

Nico Rosberg sustine ca Williams a inregistrat un progres de cateva zecimi de secunda la Barcelona, iar kazuki Nakajima este multumit de modul in care a decurs prima zi de antrenamente.
Marti, 05 Mai 2009 | F1 Short

Nakajima: "Toyota m-a ajutat sa ajung la Williams"

Kazuki Nakajima a admis ca a semnat pentru Williams cu sprijinul celor de la Toyota, insa spune ca restul depinde numai de performantele pe care le obtine pe circuit.
Luni, 04 Mai 2009 | F1 Short

Rosberg spera sa castige puncte in Spania

Nico Rosberg mizeaza pe o clasare in puncte in cursa de la Barcelona prin prisma upgrade-ului aerodinamic de care va beneficia monopostul FW31.
Joi, 30 Aprilie 2009 | F1 Short

Williams: "Rosberg si Nakajima sunt din ce in ce mai buni"

Sam Michael considera ca Nico Rosberg si Kazuki Nakajima inregistreaza progrese vizibile in termeni de perofrmanta in acest debut de sezon.
Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

Rosberg ramane precaut dupa cursa din Bahrain

Nico Rosberg spune ca nu putea realiza mai mult in Marele Premiu al statului Bahrain, dupa ce pilotul echipei Williams a terminat cursa pe locul 9.
Sambata, 25 Aprilie 2009 | F1 Short

Rosberg ramane precaut dupa calificari

Nico Rosberg nu se astepta sa intre in ultima parte a calificarilor si se declara dezamagit de performanta sa din calificari, insa spune ca va lupta pentru puncte in cursa.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | F1 Short

Rosberg: "Suntem capabili sa castigam puncte in Bahrain"

Nico Rosberg este multumit de prestatia din antrenamentele de vineri si spune ca monopostul Williams este suficient de bun pentru a termina Marele Premiu al Bahrainului in puncte.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Bahrain, circuitul preferat al lui Rosberg

Nico Rosberg spune ca Sakhir este unul dintre circuitele sale preferate, in timp ce Kazuki Nakajima remarca faptul ca posibilitatile de recreere sunt limitate in desert.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Cursa de uitat pentru Williams

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima s-au declarat dezamagiti de prestatiile slabe de la Shanghai si isi indreapta atentia spre marele Premiu al statului Bahrain.
Sambata, 18 Aprilie 2009 | F1 Short

Rosberg: "Suntem a patra forta a Formulei 1"

Nico Rosberg spune ca Williams este a patra echipa din F1 dupa locul 7 realizat in calificari, in timp ce Kazuki Nakajima este dezamagit de locul 14.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

Rosberg, multumit de prima zi din China

Nico Rosberg este satisfacut de performantele monopostului in prima zi de antrenamente de la Shanghai, insa Kazuki Nakajima spune ca masina are nevoie de o stabilitate mai buna.
Luni, 13 Aprilie 2009 | F1 Short

Nakajima spera sa castige puncte in China

Kazuki Nakajima nutreste sperante ca va reusi sa castige primele puncte din acest sezon pe circuitul de la Shanghai, in timp ce Nico Rosberg este incantat ca pista ofera numeroase posibilitati de depasire.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Aprilie 2009 | Formula 1

Rosberg: "Williams este competitiva pe orice tip de circuit"

Nico Rosberg considera ca Williams traverseaza un debut excelent de sezon in care monopostul FW31 este la inaltime pe orice tip de circuit.
Marti, 07 Aprilie 2009 | F1 Short

Williams analizeaza cursa de la Sepang

Sam Michael, directorul tehnic al echipei Wiliams, face o scurta analiza a Marelui Premiu al Malaeziei, remarcand ca Nico Rosberg a reusit sa extraga mai mult de la monopostul FW31 decat Kazuki Nakajima.
Luni, 06 Aprilie 2009 | F1 Short

Rosberg: "Am demonstrat ca putem fi in frunte"

Nico Rosberg crede ca prima pozitie ocupata in startul cursei de la Sepang demontreaza ca Williams este pe drumul cel bun, chiar daca strategia aleasa in timpul ploii l-a facut sa piarda multe pozitii.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | F1 Short

Rosberg, incantat de locul 4 pe grila

Nico Rosberg este fericit ca va lua startul in cursa de maine de pe locul 4, dupa ce a castigat doua pozitii prin penalizarile lui Vettel si Barrichello.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | F1 Short

Williams priveste cu incredere weekendul de la Sepang

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt optimisti ca pot obtine o performanta buna in Marele Premiu al malaeziei dupa desfasurarea primelor sesiuni de antrenamente libere.
Marti, 31 Martie 2009 | F1 Short

Williams se pregateste pentru cursa de la Sepang

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima analizeaza circuitul de la Sepang si sunt increzatori ca monopostul FW31 va fi competitiv in a doua cursa a sezonului.
Marti, 31 Martie 2009 | F1 Short

Nakajima, apt sa concureze in Malaezia

Kazuki Nakajima spune ca este pregatit sa ia startul in Marele Premiu al Malaeziei din acest weekend, desi a admis ca a avut probleme la mana stanga in urma accidentului suferit la Melbourne.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Rosberg, multumit de punctele obtinute in Australia

Nico Rosberg este multumit de rezultatul din Marele Premiu al Australiei, intrucat Williams a reusit sa termine cursa in fata unor echipe puternice.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru