Nakajima

Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Rosberg recunoaste interesul pentru McLaren

Nico Rosberg a admis ca McLaren reprezinta o optiune interesanta pentru sezonul 2010 prin prisma revenirii in forta a echipei anglo-germane din ultimele curse.
Marti, 25 August 2009 | F1 Short

Rosberg anticipeaza un rezultat bun in Belgia

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima se astepata la obtinerea unei performante bune in Marele Premiu al Belgiei considerand ca monopostul FW31 se potriveste circuitului de la Spa.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Rosberg, optimist in perspectiva finalul de sezon

Impulsionat de locul 5 obtinut la Valencia, Nico Rosberg este optimist ca Williams va ramane competitiva pana la finalul anului, in timp ce Kazuki Nakajima este dezamagit de evolutia mediocra de duminica.
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

Rosberg mizeaza pe o stragie buna in cursa

Nico Rosberg a optat pentru inceperea cursei cu mult combustibil pentru a castiga pozitii in fata rivalilor, in timp ce Kazuki Nakajima este dezamagit de probleme tehnice care l-au impiedicat sa isi arate valoarea.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Williams, multumiti de prima zi de antrenamente

Nico Rosberg si kazuki Nakajima sunt multumiti de modul in care a decurs prima zi de antrenamente libere de la Valencia.
Marti, 18 August 2009 | F1 Short

Williams priveste cu incredere cursa de la Valencia

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt increzatori inaintea Marelui Premiu al Europei, desi admit ca circuitul de la Valencia este solicitant fizic prin prisma aderentei scazute.
Miercuri, 12 August 2009 | Formula 1

Williams tinteste primul podium al sezonului

Williams spera sa obtina cat mai curand primul podium din acest sezon ca urmare a dezvoltarilor aerodinamice introduse in ultimele curse.
Miercuri, 05 August 2009 | Formula 1

Williams spera sa castige curse in 2009

Frank Williams este impresionat de progresele realizate de echipa in acest sezon, insa marturiseste ca obiectivul sau este obtinerea unei victorii.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 Short

Rosberg, incantat de locul 4 de la Hungaroring

Nico Rosberg este incantat ca a reusit sa termine pe locul 4 Marele Premiu al Ungariei, in timp ce Kazuki Nakajima este relativ nemultumit ca blocarea in trafic l-a impiedicat sa obtina un rezultat mai bun.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Rosberg spera sa termine pe podium

Nico Rosberg este increzator ca poate termine cursa din Ungaria pe podium, in timp ce Kazuki Nakajima crede ca putea realiza un rezultat mai bun in Q3.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Rosberg remarca progresele realizate de Williams

Chiar daca nu este pe deplin multumit de monopost, Nico Rosberg remarca progresele inregistrate de Williams in Ungaria, fapt sustinut si de coechipierul sau, Kazuki Nakajima.
Marti, 21 Iulie 2009 | F1 Short

Demonstratie de Formula 1 la Moscova

Heikki Kovalainen, Kazuki Nakajima si David Coulthard au fost reprezentatii echipelor McLaren, Williams si Red Bull la demonstratia de Formula 1 facuta luni la Moscova.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Iulie 2009 | F1 Short

Williams, increzatori in cursa de la Hungaroring

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt increzatori ca Williams va avea parte de un weekend competitiv in Marele Premiu al Ungariei de la finalul acestei saptamani.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

Revirimentul Williams, produs de noul regulament

Sam Michael considera ca Williams a avut performante mult mai bune in acest an comparativ cu sezonul precedent datorita noului regulament tehnic.
Marti, 14 Iulie 2009 | F1 Short

Williams: "Rosberg piloteaza foarte bine in prezent"

Sam Michael lauda prestatia lui Nico Rosberg in Marele Premiu al Germaniei si spune ca si Kazuki Nakajima s-a ridicat la inaltimea pretentiilor.
Luni, 13 Iulie 2009 | F1 Short

Rosberg, incantat de revenirea celor de la Williams

Nico Rosberg este incantat de locul 4 obtinut in Marele Premiu al Germaniei, cu atat mai mult cu cat a inregistrat unele defectiuni tehnice la sistemul de realimentare.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Williams: "Ploaia ne-a incurcat planurile"

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima considera ca daca ploaie nu si-ar fi facut aparitia la Nurburgring ar fi obtinut performante mai bune in calificarile pentru Marele Premiu al Germaniei.
Vineri, 10 Iulie 2009 | F1 Short

Williams a schimbat strategia pentru antrenamente

Nico Rosberg a dezvaluit ca Williams a schimbat strategia pentru antrenamente, astfel ca nu se asteapta sa mai monopolizeze prima pozitie in astfel de evenimente.
Vineri, 10 Iulie 2009 | F1 Short

Nakajima priveste cu incredere a doua jumatate a sezonului

Kazuki Nakajima este optimist ca isi poate imbunatati semnificativ prestatiile in a doua jumatate a sezonului si lauda progresele inregistrate de monopostul Williams in acest an.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Formula 1

VIDEO: Cum decurge o zi din viata pilotilor Williams

Williams a dezvaluit prin intermediul unui material video aspecte inedite din viata celor doi piloti ai echipei sale, Nico Rosberg si Kazuki Nakajima.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru