Nakajima

Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Rosberg spera sa lupte pentru podium

Nico Rosberg crede ca Williams se apropie cu pasi rapizi de un loc pe podium, in timp ce Kazuki Nakajima spera sa castige puncte in Singapore.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams, pregatiti pentru calificarile din Singapore

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima considera ca s-au pregatit corespunzator in antrenamente pentru calificarile de sambata din Singapore.
Joi, 24 Septembrie 2009 | F1 Short

Nakajima nu exclude sa fie indepartat de la Williams

Kazuki Nakajima nu a exclus posibilitatea de a fi inlocuit cu Nico Hulkenberg in sezonul 2010, insa este increzator ca va continua sa concureze in Formula 1.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams anticipeaza un progres major in 2010

Adam Parr este increzator ca Williams va beneficia de un monopost competitiv in sezonul 2010 si lauda aportul adus de Nico Rosberg si Kazuki Nakajima in acest sezon.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

Williams vrea sa utilizeze sistemul KERS in 2010

Williams dezvolta in continuare sistemul KERS si intentioneaza sa il utilizeze in sezonul 2010, in ciuda faptului ca echipele FOTA au decis sa renunte la tehnologie.
Marti, 22 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams, optimisti pentru cursa din Singapore

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt increzatori ca monopostul FW31 se va potrivi circuitului de la Singapore.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 Short

Nakajima spera sa continue cu Williams

Kazuki Nakajima spera sa ramana alaturi de Williams si in sezonul urmator, insa a admis ca trebuie sa isi imbunatateasca performantele pentru ca echipa sa ii prelungeasca contractul.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams mizeaza pe prezenta in Q3 in Singapore

Oficialii echipei Williams considera ca Nico Rosberg si Kazuki Nakajima se vor califica in ultima parte a calificarilor pentru cursa de la Singapore, insa admit ca situatia s-a complicat dupa revenirea in forta a celor de la McLaren si Ferrari.
Marti, 15 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams pregateste un update pentru Singapore

Williams a confirmat ca va aduce un update pentru Marele Premiu al statului Singapore, sperand sa obtina puncte in ultimele patru curse ale anului.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Nakajima, multumit sa termine in primii 10

Kazuki Nakajima considera locul 10 ocupat la Monza drept unul bun, in timp ce Nico Rosberg remarca numeroasele probleme ale echipei pe parcursul weekendului.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

Rosberg: "Monopostul Williams nu este competitiv"

Nico Rosberg explica ratarea in Q2 prin faptul ca monopostul Williams nu a fost competitiv, iar Kazuki Nakajima intareste opinia germanului.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams anticipeaza un weekend competitiv

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima se asteapta ca Williams sa obtina o performanta buna in Marele Premiu al Italiei in urma antrenamentelor de vineri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Rosberg: "McLaren va avea cea mai rapida masina la Monza"

Nico Rosberg anticipeaza ca McLaren va beneficia de cel mai rapid monopost in Marele Premiu al Italiei si crede ca Ferrari si Red Bull vor obtine de asemenea rezultate bune.
Marti, 08 Septembrie 2009 | F1 Short

Nakajima: "Vom fi mai buni decat la Spa"

Kazuki Nakajima crede ca Williams va inregistra performante mai bune la Monza comparativ cu Marele Premiu al Belgiei, iar Nico Rosberg spune ca circuitul de la Monza este in primele 5 ale lumii.
Luni, 07 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams rememoreaza cursa de la Spa

Rod Nelson face o scurta recapitulare a evenimentelor de la Marele Premiu al Belgiei, comentand rezultatele obtinute de Nico Rosberg si Kazuki Nakajima.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Formula 1

Williams mizeaza pe calitatile lui Hulkenberg

Williams a confirmat ca a primit mai multe oferte din partea unor piloti interesati sa concureze pentru britanici in 2010, insa una dintre variante ramane testerul Nico Hulkenberg.
Marti, 01 Septembrie 2009 | F1 Short

Williams anticipeaza o cursa dificila la Monza

Sam Michael crede ca Williams nu va fi competitiva in Marele Premiu al Italiei din cauza configuratiei circuitului de la Monza.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Williams, multumiti cu un punct dupa un weekend modest

Nico Rosberg este multumit de punctul castigat la Spa, intrucat monopostul Williams nu a fost competitiv in acest weekend. La randul sau, Kazuki Nakajima admite ca FW31 nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.
Sambata, 29 August 2009 | F1 Short

Rosberg mizeaza pe o strategie cu mult combustibil

Nico Rosberg justifica ultimul loc din Q3 datorita unei strategii cu mult combustibil si spera sa termine in puncte, in timp ce Kazuki Nakajima este dezamagit de contra-performanta sa.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Williams, dezamagiti dupa antrenamentele de la Spa

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sunt dezamagiti de comportamentul monopostului Williams in timpul antrenamentelor de vineri de la Spa.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru