Kobayashi spera sa concureze pentru Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.11.2009
Kamui Kobayashi va fi sprijinit de Toyota pentru a gasi o echipa pentru sezonul 2010, japonezul sperand sa semneze un contract cu Lotus.

Kamui Kobayashi a impresionat in ultimele doua curse ale sezonului, cand a reusit sa ii tina piept si chiar sa il depaseasca pe Jenson Button, noul campion mondial.

Debutant absolut in Formula 1, japonezul parea sa aiba locul asigurat la Toyota, insa retragerea constructorului il pune intr-o situatie dificila. Toyota l-a informat deja ca va incerca sa ii gaseasca un loc pe grila de start pentru sezonul 2010, iar Kobayashi spera sa ajunga in cele din urma in curtea celor de la Lotus F1 Team.

"Evident, locul meu la Toyota este pierdut. Eram aproape de a semna un contract pentru 2010, dar exista patru echipe noi si inca mai sunt optiuni. Daca as putea lege o echipa, as alege Lotus", a declarat el pentru presa franceza.

Intr-o situatie si mai complicata se afla conationalul sau Kazuki Nakajima, care are sanse minime sa ramana in Formula 1 dupa rezultatele modeste din acest an. Totusi, acesta fi la randul sau sprijinit de Toyota pentru a gasi o noua echipa pentru anul urmator.

Via | F1-Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru