GALERIE FOTO: Toyota Racing si-a luat ramas bun de la fani

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.11.2009
30.000 de spectatori au asistat in Japonia la ultima demonstratie de Formula 1 organizata de Toyota cu ocazia retragerii din competitie.

Toyota Racing a participat in weekendul trecut la Festivalul Toyota Motor Sport pentru a marca in mod corespunzator retragerea din Formula 1.

Echipa a fost reprezentata la eveniment de Jarno Trulli si Kamui Kobayshi, pilotii care au incheiat sezonul 2009 pentru Toyota, dar si de Kazuki Nakajima, care face parte din programul de dezvoltare al tinerilor piloti din cadrul constructorului japonez. In plus, Nakajima a avut ocazia sa piloteze pentru prima si ultima oara un monopost Toyota de Formula 1, niponul concurand in Marele Circ numai pentru Williams.

In ciuda unei temperaturi ambientale de numai 6 grade Celsius, 30.000 de spectatori au asistat la evenimentul organizat pe circuitul Fuji din Japonia, iar atractia zilei a fost duelul pe pista dintre Kobayashi si Nakajima. Primul a utilizat monopostul TF109 din acest sezon, in timp ce al doilea a concurat la volanului unui monopost TF108 din sezonul precedent. Confruntarea dintre cei doi s-a desfasurat pe parcursul a cinci tururi, iar la final acestia au realizat simultan "gogosi" prin care au incins atmonsfera.

La finalul spectacolului, motorul monopostului TF108 a fost programat special pentru a canta melodia "Time to Say Goodbay", care a marcat de altfel si finalul aventurii Toyota in Formula 1.

Via | Toyota

Comentarii (2)

  • Toyota
    pacat ca pleaca toyota... bine ca dispar trulli
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Trulli
    Trulli este substantiv si la plural pentru unii se pare... Eu credeam ca este un nume de pilot... dar ce stiu eu...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru