Presa: Villeneuve a semnat cu Stefan GP pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.02.2010
Jacques Villeneuve a ajuns la un acord pentru a concura pentru Stefan GP in sezonul 2010 daca echipa va fi acceptata in F1, potrivit publicatiei Autosport.

Planurile echipei Stefan GP de a concura in sezonul 2010 al Formulei 1 sunt impulsionate de ultimele informatii neoficiale despre linia de piloti a sarbilor.

Potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia britanica Autosport, fostul campion mondial Jacques Villeneuve a ajuns la un acord cu echipa din Serbia pentru a concura in sezonul 2010, in cazul in care aceasta va primi acordul FIA de a fi prezenta pe grila de start.

In plus, sursa citata precizeaza ca pilotul canadian va fi acompaniat de Kazuki Nakajima, in timp ce indianul Karun Chandhok ar urma sa devina pilot de rezerva.

In cazul in care Villeneuve va reveni in Formula 1, grila de start sezonului 2010 va cuprinde 5 campioni mondiali pentru prima oara dupa 1985. Canadianul a concurat ultima oara in Marele Circ in 2006 pentru BMW-Sauber, iar ulterior a participat in doua curse de 24 de ore la Le Mans si sporadic in NASCAR.

Sperantele celor de la Stefan GP se leaga de zvonurile tot mai persistente potrivit carora USF1 Team nu va concura in sezonul 2010 al Formulei 1 din cauza problemelor financiare, Campos Meta fiind de asemenea intr-o situatie similara.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • F1 Champ 2010
    ce se aude cu F1 Champ? anul asta se mai organizeaza?
    0 0
  • WOW
    Nu pot decat sa ma bucur de aceasta speculatie, dar de la un zvon si pana la semnarea unui contract e o cale lunga. Dar cum niciodata nu iese fum fara foc, e posibil sa fie si putin adevar in toata povestea asta. Totusi ar fi interesant daca echipa asta ar avea un loc pe grila in 2010...sunt sceptica in sensul asta.
    0 0
  • echipe surogat
    Nu-nteleg, Stefan GP reprezinta o echipa cu cert interes, potential, au masina, piloti si totusi echipe ca USF1, Campos sunt preferate pentru un loc pe grila..Isi iau avant din 2009 si tot degeaba!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru