Lotus: "Chandhok nu va concura în India"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.10.2011
Tony Fernades a negat speculaţiile potrivit cărora Karun Chandhok, pilotul de rezervă al echipei Lotus, va fi promovat ca titular în cursa din India.

Presa internaţională a speculat în ultima perioadă că Team Lotus ar putea lua decizia să-i ofere lui Karun Chandhok oportunitatea de a concura în faţa propriilor suporteri cu ocazia Marelui Premiu al Indiei de la finalul lunii octombrie. Patronul Tony Fernandes a exclus însă această ipoteză şi susţine că obiectivul echipei este să obţină cele mai bune rezultate cu piloţii titulari, Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen.

"Mi-ar plăcea să-l văd în monopost, dar practic nu are niciun sens să facem asta doar de amorul artei. Avem doi piloţi foarte experimentaţi  şi trebuie să fac ceea ce este potrivit pentru echipă, nu pentru Karun sau pentru fanii indieni. Dar până la urmă nu este decizia mea. Am spus celor din echipa că depinde numai de ei", a declarat omul de afaceri malaezian în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Unul dintre motivele pentru care Fernandes evită să-l promoveze pe Chandhok în India este că Lotus luptă pentru locul 10 în clasamentul constructorilor.

Teoretic, echipa ar avea nevoie de numai cinci puncte pentru a egala Williams pe locul nouă, însă Fernandes susţine că nu se gândeşte la acest lucru.

"Nu ne gândim să învingem Williams. Nu am stabilit specific pe cine vrem să învingem. Într-o zi va trebui să fim mai buni decât oricine şi, dacă asta înseamnă să-i învingem pe Frank Williams is Patrick Head, aşa să fie. Nu sunt sentimental în privinţa asta şi ştiu că Frank este un profesionist, aşa că nu ar avea probleme cu asta", a mai precizat el.

Via | Formula1

Comentarii (1)

  • pacat ar fi insemnat mult aceasta cursa pentru el si pentru oamenii din india...e clar ca locul 10 din clasament nu o sa-l piarda Virgin si HRT sunt mult in spatele lor.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru