Toyota va face o demonstratie de F1 in Japonia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.11.2009
Toyota va participa la o demonstratie de Formula 1 pe circuitul de casa de la Fuji in semn de ramas bun dupa retragerea din competitie.

Toyota Racing va participa si in acest an la festivalul anual al sporturilor cu motor organizat de constructorul japonez pe circuitul de casa de la Fuji in perioada 21-22 noiembrie.

Evenimentul este cu atat mai important pentru Toyota Racing cu cat echipa japoneza si-a anuntat retragerea din Formula 1, astfel ca aceasta reprezinta ultima ocazie pentru a multumiti fanilor pentru sprijinul acordat pe parcursul acestui deceniu.

Jarno Trulli va profita de ocazie pentru a pilota pentru ultima oara un monopost Toyota de Formula 1, urmand sa fie acompaniat de revelatia ultimelor doua curse ale sezonului, Kamui Kobayashi. Japonezul il va avea alaturi si pe conationalul sau Kazuki Nakajima, care va avea oportunitatea de a pilota pentru prima si ultima oara un monopost Toyota de Formula 1.

Desi face parte din programul de dezvoltare al tinerilor piloti din cadrul Toyota, Nakajima a concurat pana in acest sezon numai pentru Williams, iar prezenta sa in Formula 1 in 2010 este incerta dupa ce echipa nu i-a prelungit contractul.

Via | Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru