Stefan GP confirma contractul cu Nakajima

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.02.2010
Stefan GP a confirmat ca primul pilot al echipei va fi Kazuki Nakajima, in timp ce negocierile cu Jacques Villeneuve se apropie de finalizare.

Stefan GP continua pregatirile pentru participarea in sezonul 2010 al Formulei 1, in ciuda faptului ca nu a primit inca un loc pe grila de start. Zoran Stefanovich, seful echipei din Serbia, a confirmat ca numele primului pilot al echipei va fi Kazuki Nakajima, in timp ce negocierile cu fostul campion mondial Jacques Villeneuve sunt foarte aproape de a fi finalizate.

"Suntem foarte aproape de un contract cu Jacques Villeneuve si probabil cu un pilot de rezerva. Dar primul pilot care va fi alaturi de noi va fi Kazuki Nakajima", a declarat el in cadrul unui interviu telefonic acordat publicatiei Autosport.

Pe de alta parte, echipa a continuat pregatirea monopostului pentru 2010, motorul Toyota fiind pornit pentru prima oara in aceasta dimineata. Cu toate acestea, echipa are nevoie de un furnizor de pneuri pentru a efectua teste pe circuit, intrucat Bridgestone nu este obligata sa ofere cauciucuri pana cand sarbii nu vor fi acceptati pe grila de start a sezonului urmator.

"In aceasta dimineata la ora 09:00 prima masina a fost pornita pentru prima oara.

Monopostul a rulat fara nicio problema si am putea testa pe circuit, dar asteptam pneurile", a adaugat Stefanovich.

Pe de alta parte, acesta a precizat ca a angajat deja aproximativ 60 de mecanici si ingineri care au lucrat pentru Toyota Racing pana in sezonul precedent, echipa avand sediul la fosta fabrica a constructorului japonez de la Koln, Germania. Echipa anticipeaza ca va primi cat de curand informatii despre prezenta pe grila de start, in contextul in care USF1 si Campos intampina serioase probleme in pregatirea sezonului 2010.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • o micutza corectie
    Echipa are aproximativ 60 de mecanici si ingineri plus personalul Toyota
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru